Заповядайте на "Сън в лятна нощ" в Бургаската опера!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:40 / 22.10.2018
1317
Пиесите на големия британски класик се радват на огромен успех, но тази е сякаш най- обичана. Всеки световен театър я има в репертоара си и вече векове тя продължава да събира млади и стари в салоните. Това е така, защото е пиеса за любовта. Любовта, която извисява, принизява, обърква, подлудява. Така в една нощ, четирима млади ще се влюбват и разлюбват, ще бягат и ще се гонят. Една кралска двойка ще воюва с позволени и непозволени средства, докато всички полудеят, а публиката полудее от смях. И когато всичко се обърка до невъзможност, един палав дух ще възкликне от върха на луната:

"Този Купидон чаровен

 е и тука пак виновен-

той горкичките момички

тъй ги подлудява всички!"

Да, защото любовта е магия, най-голямата  и няма човек, който да не е бил под нейна власт. Елате на театър и се потопете с нас в магията!

Подарете си любов и малко лудост!

Режисьор : Надя Асенова.  Участват: Любомир Фърков, Камен Иванов, Божидар Попчев, Славяна Любомирова, Ивана Стоянова, Сияна Янева, Атанас Махнев, Лъчезар Андреев.

Премиерата на спектакъла ще бъде 29 октомври от 19 часа на сцената на Държавна опера Бургас. Билети се продават на касата на Операта и НХК.   

За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама братя от "Победа" изумиха бургаските полицаи
Безплатни прегледи за разширени вени организират в УМБАЛ Бургас
Много работа за лекарите от УМБАЛ Бургас по празниците
Млад шофьор направи голяма беля в "Меден рудник"
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).