Заповядайте на моноспектакъла "Забравена от небето"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:08 / 28.01.2019
1135
Моноспектакълът "Забравена от небето" на актрисата Боряна Стамболиева, представител на групата за възрастни на "Талантино", е базиран на няколко разказа от едноименния сборник на Екатерина Томова, посветен на живота на столетниците от Родопите. Една съкровена и дълбоко емоционална изповед за истинските неща – живота, смъртта и за нас, хората – толкова преходни, временни и тленни. Една незабравима експлозия от емоции и чувства, които всеки зрител изживява по своя си личен и неповторим начин.

Усещането за многопластовата душевност на българската жена бе подсилено на сцената от ненатрапчивото, но запомнящо се присъствие на Тонка Георгиева, която със своята пластика на фона на фолклорни мотиви на формация "Кайно Йесно Слонце" допринесе за невероятното цялостно въздействие на спектакъла. Режисурата отново е на създателя на "Талантино" Станимир Карагьозов, а хореографията е на Златина Амелева.

Спектакълът "Забравена от небето", който заедно с премиерата си на 28.11.2017г. вече има над 10 представления на бургаска и софийска сцена, ще имате възможност да видите може би за последен път през този театрален сезон на 12 февруари 2019 г. от 19:00 часа в залата на Куклен Театър – Бургас. Билети ще намерите на касата на Бургаската Опера.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).