Заповядайте на музикална разходка из света на перкусиите с Асен Хайдутов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:34 / 17.02.2020
1144
На 1 март музикантът Асен Хайдутов ще демонстрира уменията си с ударните инструменти. Това ще се случи в уютната обстановка на бар The Maze, част от мрежата на сетивата БулевАрт, с начало в 20.00 часа.

От 6-годишен Асен започва обучението си в Средно музикално училище "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас. Завършва Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" в класическия отдел, специалност ударни инструменти.

През 2003 г. взема диплома и от Музикалната академия във Франкфурт с джаз барабани, след което заминава да учи в Индия при перкусионния майстор Нату Лал. През 2004 г. основава Frequensy Int. Music School- Франкфурт, а през 2019 със завръщането си в родния Бургас създава музикалната школа Music Room, където преподава и в момента. От 25 години е преподавател и концертиращ музикант.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).