Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Затрудненият достъп до сградата на НОИ тормози бургазлии!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:36 / 16.04.2019Коментари (2)1513
©
Стотици граждани, най-вече възрастните хора и тези с двигателни проблеми, са потърпевши откакто в края на миналата седмица централният портал  на териториалното поделение на НОИ-Бургас, откъм бул. "Стефан Стамболов", вече не функционира като такъв. Удобният вход бе затворен от Ивайло Дражев, който е собственик на терена в непосредствена близост.

"Настоявам Министерството на труда и социалната политика да реагира във възможно най-бърз срок и да осигури отново достъп през този портал, защото в момента влизането в сградата на НОИ-Бургас е много усложнено. Работещите там и хората, които искат да бъдат обслужени административно,  трябва да използват обиколни маршрути, което изисква допълнително време и ги затруднява, особено възрастните, хората с двигателни проблеми и майките с колички", призовава общинският съветник Тошко Иванов. Той е повдигнал темата пред Постоянната комисия по общинска собственост и инвестиционни политики.

"Посетих териториалното поделение на НОИ-Бургас, за да се запозная с реалната обстановка. Зная, че от там са  подали сигнали до  прокуратурата и МВР, понеже за техните клиенти затварянето на портала е голямо неудобство. За съжаление Община Бургас не може да разплете сложния казус, защото  има миноритарен  дял в собствеността. Затова, в името на бургаските граждани,  призовавам Министерството на труда и социалната политика  да предприеме необходимите мерки и да отвори входа откъм бул. "Стефан Стамболов"", заявява Тошко Иванов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.04.2019 г.
0
 
 
Защо затвориха пътека в ляво от предния входа по която доста бързо и лесно се стигаше до задния вход на НОИ и блоковете в района? Кой са тези тарикати дето тихо мълком си прибраха терена на пътеката и скакво право? Изведнъж към тенис корта си я заградиха, много удобно автомивката си грабна още едно хубаво парче площ да си пере килимите, не им стига че заграбват целия район и всичко е води и коли и пръскат с вода гражданите когато се минава от там.
Aнонимен
на 17.04.2019 г.
0
 
 
Ивайло Дражев е в пълното си право, собственик е на имота. Не е ли същото някой да иска да преминава през хола му, за да стигне по - бързо до неговия апартамент. А що се отнася до подходите за инвалиди те са от страна на портала до който е осигурен достъпа до НОИ е превърнат в паркинг за личните автомобили на служителите на НОИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Евроизбори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: