Завършиха графита с Малкия принц на подлеза до Операта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:28 / 19.09.2019
26131
Двама изключителни графити художници оставиха свое общо произведение върху подлеза до Операта за спомен на всички бургаски деца, на порасналите също. Малкият принц на Станислав Трифонов - NASIMO и Иван Янков - Естео е напълно завършен и ще казва на всеки минувач, че "Истински се вижда само със сърцето.".

Насимо гостува тук по покана на Община Бургас, а съвместният им проект с Естео е посветен на Европейската седмица на мобилността. Част от нициативата е и утрешният петъчен концерт, който ще започне от 17.30 часа в същия този изрисуван подлез до Операта. Той ще се проведе на малка нова сцена, чийто монтаж напредва.

В програмата са включени изпълнения на танцов състав от хореографска паралелка (4 "Г" клас) на ОУ "Братя Миладинови", Илиян Дянков и Коце Дянков от бар "Алайв", младите надежди от група "Rampage" с хитове от 90-те.

"В подлеза ще бъдат подредени пейки от рециклирани дървени палети, а на място ще може да се играе на различни игри, някои от тях нарисувани върху настилката", съобщи зам.-кметът по европейски политики Руска Бояджиева.

Метеоролозите дават прогноза за петък късен следобед и вечерта в Бургас 18 градуса и никакъв дъжд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).