Жан Шейтанов: Морето ни дава вдъхновение да творим, затова в Бургас се раждат талантливи музиканти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:52 / 31.01.2017
6868
Морето ни дава красота, романтика и сила да творим и да бъдем осенени от Господ, затова в Бургас се раждат едни от най-талантливите артисти и творци. Това заяви в интервю за Burgas24.bg един от най-обичаните бургаски музиканти Жан Шейтанов.

В разговора се включиха още Мустафа Чаушев, ръководителят на музикален ансамбъл "Фортисимо" Милена Добрева и Захари Чернев. Всички те взеха участие в седмата поредна среща на най-обичаните музиканти и най-веселата група в социалните мрежи "Обичам Бургас".

"Това е една хубава бургаска традиция. Лично аз съм участвал в 4-5 такива мероприятия, защото през повечето време съм в София. Но винаги с най-голямо удоволствие идвам да се срещна с колегите, с които съм работил, които познавам или не познавам. Бургас е известен със своите музиканти и певци", каза за нашите читатели Мустафа Чаушев. Той е категоричен, че обича Бургас най-вече, защото жена му е родена тук.

"Бургас е моят роден град, всички спомени от моето детство са свързани с Бургас. Всички спомени с навлизането ми в музиката, в изкуството, са свързани с Бургас. Няма да говоря за морето, защото то е моята страст", добави Жан Шейтанов.

Цялото интервю гледайте в нашето видео!


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).