Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Жесток психически тормоз в бургаските храмове! Коя е Кирикиция и защо плаши свещеници, че ще ги залее с киселина?
© Burgas24.bg
Неописуем психически тормоз, люти клетви, обиди и ужасяващи заплахи – на това са подложени служители и свещеници в църковните храмове на Бургас. Всички те застанаха колективно пред камерата на Burgas24.bg, за да разкажат за агонията, на която са подложени от години и за бездействието на институциите, които допускат кошмарът им да продължава.

В основата на целия ужас е една жена – Кирикиция Щерева. Поведението на едрата бургазлийка е не само смущаващо, но и незаконно, категорични са от храм "Свети свети Кирил и Методий“ и от храм "Св. Иван Рилски“, където наш екип се запозна обстойно с проблема.

Още щом прекрачи прага на Божия дом, косите на служителите буквално се изправят от ужас. Тормозът, на който ги подлага Кирикиция е достоен за перото на Стивън Кинг. Пристъпва тихо до тях и заплашва, че ще ги залее с киселина, после изпада в дива ярост и започва да обижда хората. Застава пред иконите и започва на висок глас да се моли за смъртта на децата им. Кълне свещениците и разпространява най-личните тайни на всеки един от служителите. Някак си Кирикиция успява да се домогне до слабите места на всеки един от тях и ги използва, за да ги срине психически.

Днес разговаряхме с двама свещеници – отец Петър от "Св. св. Кирил и Методий“ и отец Николай от "Св. Иван Рилски“, с един църковен певец и трима служители. Всички те са категорични, че няма никаква причина за необяснимата агресия на бургазлийката. Не вярват да страда от психическо заболяване, тъй като действията й били хитри и хладнокръвни. От храмовете десетки пъти са викали полиция, писали са стотици жалби. Правили са опит да изкарат ограничителна заповед, която да ги спаси от ужаса. Всеки път щом служителите на реда се появели, тя приемала образа на кротка и хрисима женица, дошла да запали свещ и да се помоли. И така хората се оказват в патова ситуация.

Проверка на Burgas24.bg установи, че преди повече от 20 години Кирикиция Щерева е била уважавана учителка по български език и литература. Според нейни бивши ученици, се отнасяла добре с всички, била строга, но справедлива. После обаче претърпяла инцидент, след който нещо се пречупило в нея. Сега често може да бъде забелязана да обикаля улиците, мъкнейки огромни торби. Повече прилича на клошар, отколкото на уважаван педагог.

Burgas24.bg ще сезира отговорните институции! Повече подробности гледайте в нашето ВИДЕО!




Още по темата: общо новини по темата: 1
17.05.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.12.2019 г.
0
 
 
То е ясно, че жената не е добре. И не мога да разбера как може да коментирате, че била справелдлива и принципна. Тази жена е нечистоплътна и физически, и морално. Тя кълне, не знам дали краде, но аз съм й давала пари назаем, и тя никога не ги връща, но иска още, а като не й дадеш, кълне. Господ да й прощава, но нечиста, нечиста жена.
Aнонимен
на 02.04.2019 г.
0
 
 
Оказва се, че поповете имат много мръсни тайни и са забъркани в куп далавери. Кой руски шпионин,кой рубладжия, кой с апартаменти и имоти, вили, басейни, нови коли. Жената просто казва истината, а тях ги е страх да бъдат дискредитирани. Т.н. поп Василий или в истинския живот бай Войко и жена му са далавераджии номер едно. Соцкухнята я събориха заради строежа и комисионните, а обръчите от фирми около попа и семейството му лесно могат да се проверят. Те са всичко друго, но не и свещенници! Та жената ги изобличава всичките. Има право!
Aнонимен
на 02.04.2019 г.
Aнонимен
на 17.05.2018 г.
0
 
 
Познавам лично г-жа Кириакиция, тя е много смирен човек но не обича неправдата. попитайте тези свещенници те колко народ са ограбили, не обърнаха ли храмовете на касички за пари за лични облаги. а този отец Василий който го споменават защо събори социалната кухня на отец Веселин която се намираше до храм Света троица. това ли трябва да са Божийте служители на Бургас. нестига че целите са в гнусни дела ами и ги е яд когато някой ги изобличава.
Aнонимен
на 16.05.2018 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: