Жителите на "Меден рудник“ и кандидати за съветници в открит диалог за бъдещето на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:36 / 17.10.2019
1523
Жителите на най-големия жилищен комплекс в Бургас могат лично да отправят своите въпроси и предложения към кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Информационна шатра в рамките на предизборната кампания бе открита на бул. "Александър Георгиев-Коджакафалията“ на кръстовището с "Тракиец“ (срещу хипермаркета). Тя ще е отворена всеки ден от 12 до 18 ч. Всеки може да се запознае лично с екипа на ГЕРБ и с акцентите за управление от програмата на кандидата за кмет Димитър Николов.

"Винаги сме разчитали на открития диалог с жителите на Бургас, Избрали ме комуникативно място за нашата шатра, за да може да разговаряме с максимално много бургазлии, важно е тяхното мнение за развитието на града. Имаме силен екип от кандидати за общински съветници, всеки доказан професионалист в сферата си. Сред тях има и такива, които са жители на "Меден Рудник“, познават нуждите на хората и ще защитават интересите им в бъдещия Общински съвет“, коментира народният представител и общински председател на ГЕРБ Иван Вълков.

Вече е започнала предварителната работа по обособяването на нова индустриални зони, една от който е Зона "Меден рудник“. Ще стартира и Програмата за масово облагородяване на вътрешноквартални пространства, предвижда се реновиране на спортните площадки в училищата. Сред приоритетите за к-с "Меден Рудник“ са изграждането на нова пикник зона за отдих и детски кътове – в боровата горичка и в близост до манастира "Света Богородица“.

Програмата за управление на кандидата за кмет Димитър Николов предвижда изграждане и на Младежки културен център в комплекса. Избраното място за него е до СУ "Петко Росен“, като проектът предвижда сграда на 2 етажа с различни зони и помещения за представления, концерти, детски кът и др. Предвижда се изграждане на малка квартална спортна зала в комплекса, както и реновиране на спортната площадка в СУ "Константин Петканов‘, видеонаблюдение и отварянето й за безвъзмездно ползване от ученици през цялата година.

Другата информационна шатра на ГЕРБ е разположена, по традиция, до Часовника в центъра на Бургас и е отворена всеки ден от 10 до 18 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).