Жителите на "Сарафово" вече имат чисто нова улица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:04 / 15.07.2016
2257
От днес жителите на Сарафово вече имат чисто нова улица. Пътят се намира в най-новия район на квартала - Сарафово ЮГ и ще даде достъп на коли и пешеходци от главната пътна артерия, ул. "Ангел Димитров" до плаж "Атлантис".

Общата дължина на отсечката е почти половин километър. Изграждането ѝ беше разделено на два етапа. Първият приключи в началото на тази година. Със завършването на втория етап се завърши изцяло кръгът около Сарафово ЮГ.
Улицата е напълно съобразена с всички изисквания за съвременно строителство. Изграждането ѝ ще повиши значително противопожарната сигурност на района. На всеки 100 м са поставени хидранти, които ще осигурят безопасността на жителите.

През последните години Сарафово се очерта като един от най-динамично развиващите се райони на Бургас. Разрастването му наложи спешни мерки от страна на местния бизнес по отношение на инфраструктурата.

До броени дни ще бъде завършен нов паркинг. На него плажуващите и гостите на района ще могат да оставят колите си напълно безплатно. Той ще се намира на гърба на хотелски комплекс Atlantis Resort & SPA, в непосредствена близост до прилежащия плаж.

Бургаският квартал се превърна в хит при закупуването на имоти с цел инвестиция. Очаква се направените инфраструктурни промени да покачат цените на недвижимите имоти в района.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).