Злоупотребява ли баба Серафима от манастира край "Меден рудник“ с щедростта на бургазлии?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:54 / 26.09.2018
27718
Злоупотребява ли игуменката на манастира "Света Богородица“ край бургаския ж.к. "Меден рудник“ с щедростта на бургазлии. Този въпрос възниква след предупреждението на бургазлията Стефан Минчев, което Burgas24.bg публикува без редакторска намеса.

След последния път, когато хора и институции ходиха преди няколко месеца да помагат на баба Серафима, тя е пуснала серия от сигнали до прокуратура и полиция, че са я ограбили. Може би така иска да оправдае перманентната безотчетност и липси в тайнствената манастирска каса, в която никой не знае точно колко влиза, а вътре бърка единствено треперещата, но не от безсилие бабешка ръка. Иначе в момента въпросната персона отново търси помощ и пак е тръгнала по медии, може би и по партии, защото моментът е удобен.

Нека всяка заблудена добра душа, на която й хрумне да помага на баба Серафима, знае, че впоследствие може да я викат в полицията да хаби нерви и време.

За тези, които не са наясно с казуса, баба Серафима е непризната от Българска православна църква самоназначила се игуменка на едно архитектурно недоразумение край к-с "Меден рудник", преувеличено наричано манастир. Там правилно е построена вероятно единствено църквата, а останалото са параклиси и хотелска част, нацвъкани по стените и на дъното на дере, което при всеки обилен дъжд събира дъждовните води на околността по силата на физичните закони. Ако разполагате с излишни пари за даване, има редица каузи в подкрепа на болни деца.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).