Зрелищна акция в Сарафово! Полиция и пожарна спасяват куче от стопанка-садистка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
18:04 / 29.08.2018
30130
Бургаски пожарникари и служители на 5-о РУП спасиха кокер шпаньол от сигурна смърт в квартал "Сарафово“, научи Burgas24.bg. Животинчето е прекарвало месеци наред, заключено на тесния балкон, изпружено в най-голямата жега, без да има къде да се скрие. До спасителната акция се е стигнало след десетки сигнали от съседи на нехайната стопанка, които денонощно чували кучето да скимти и да плаче.

По думите им, жената пет пари не давала за кучето, не го извеждала на разходки, а го оставяла заключено, затънало в собствените си фекалии.

"В най-големите дъждове и в най-ужасните жеги, кучето е все на балкона и няма къде да се скрие. Децата много го съжаляват и не разбират защо е подложено на такива мъчения“, разказват съседи.

Burgas24.bg научи, че след като е отнет от собственичката си, кокер шпаньолът е поверен на зоозащитната организация Animal SOS. Хората изказват изключителната си благодарност към полицията и пожарната за перфектно свършената работа!

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).