100 Kила и СкандаУ на една сцена с Jason Derulo

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:50 / 02.08.2022
579
Jason Derulo идва за своя първи концерт в България на 14 август в Бургас. Мултидисциплинарен артист – певец, композитор, танцьор и актьор, Jason Derulo носи актуалната си слава гордо във всички интернет платформи. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи и не рядко избира именно тази уеб платформа за музикалните премиери на новите си песни. Певецът от хаитянски произход има повече от 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби.

Броени дни остават до дългоочаквания концерт на суперзвездата на пристанище Бургас и вече са ясни и българските артисти, които стават част от програмата.

100 Kила и СкандаУ ще се качат на сцената в Бургас в следните часове:

19:00 | 100 Кила

20:15 | СкандаУ

21:45 | JASON DERULO

Благодарение на постоянството, труда и армията от фенове, която ги подкрепя, СкандаУ са избрани пет поредни пъти за Група на годината на музикалните награди на БГ Радио, а четири поредни години са Най-добра група в класацията на 359 Hip Hop Awards. През 2019 и 2020г. СкандаУ получават и специални призове за Най-добро Хип-Хоп турне на годината и Онлайн концерт на годината. За свой най-мащабен проект Тото и Лъчо определят концерта си през 2019 г. в зала "Арена Армеец", където събират повече от 14 000 фенове. Сега ще имат възможност да подгряват американската суперзвезда Jason Derulo на първия му концерт у нас.

Преди тях на сцената ще се качи Явор Янакиев, познат повече като 100 Kила. С шест награди Рапър на годината, той е едно от най-разпознаваемите лица в хип-хопа у нас. Килата често взима участие в благотворителни концерти и кампании, участва в телевизионни предавания, а характерният му тембър е обичан еднакво от млади и стари.

Все още има билети за концерта на Jason Derulo с 25% отстъпка за членове на Fest Club, но само онлайн на www.ticketstation.bg. Подсещаме, че вече е възможно да се закупи и билет на разсрочено плащане с 0% оскъпяване. За повече информация - https://bit.ly/fest-team-tbi-pay.

Информация за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във facebook с най-актуална информация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).