18-годишно момче скри шапката на всички по време на участието си в "Стани богат", играта продължава и днес!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:56 / 19.10.2022
886
Публика, водещ и зрители останаха истински впечатлени от 18-годишния участник Красимир Масларов, който направи истински фурор в предаването "Стани богат“. Той стигна до сумата от 10 000, а днес играта му продължава с 12-ия въпрос.

Младежът може да бъде определен като вундеркинд, тъй като се справя толкова бързо с учението, че е завършил предсрочно школото и вече е втори курс студент в Манчестър.

"Както казвахме едно време – изпълнява петилетката за три години“, заяви при представянето му Михаил Билалов, а участникът разкри:

"Още в началото в училище видяха, че се справям много добре и учителите решиха да прескоча трети клас. Надявам се един ден да се занимавам с медицинска химия, да откривам лекарства“.

Той се представи много добре на стола на богатството, показвайки богата обща култура, давайки правилни отговори в най-различни сфери. Красимир мина рекордно бързо през първите лесни пет въпроса, след което за секунди отговори и на питане №6, в което се търсеше "Какво се измерва в хектопаскали?“ – "атмосферното налягане“.

"Коя река дължи името си на Франсиско де Ореляна, който през XVI век с отряда си влиза в битка с племе от жени войни?“, бе въпросът за 1500 лева, а след кратки разсъждения момчето посочи "Амазонка“ в конкуренцията на "Мисисипи“, "Рио Гранде“ и "Урубамба“.

Той използва първия си жокер на въпрос номер 8:

"Коя организация по света е известна и като ДАЕШ – арабско име, което самата организация не приема за себе си?“

Тук опциите бяха "ОПЕК“, "Ислямска държава“, "Хамас“ и "МОСАД“, а след употреба на "50:50“ Масларов се спря на Ислямска държава, което го прати напред.

Впечатляващият участник се справи без жокери на въпроса "Коя от единиците за обем в своята американска разновидност е равна приблизително на 3,8 литра?“ Той посочи галон, а останалите опции бяха барел, пинта и кег.

На 10-и въпрос студентът отново ползва жокер.

"Името на коя порода кучета е променена след Първата световна война в САЩ заради публичното им линчуване?“

Участникът сподели, че поради противника на тази страна във въпросната война, се очаква да е някое германско куче. Той все пак се обади на приятел, който не успя да му помогне и Красимир се спря на дакел, което бе верен отговор, за разлика от териер, кокер шпаньол и мопс.

Младежът реши да заключи следващата сума от 10 000 лева като втора сигурна.

11-ият въпрос бе:

"В кой храм се намират Крумовата гранична колона от Родосто, Омуртаговата и Асеновата колона?“, а възможните отговори бяха: "Рилски манастир, "Св. Четиридесет мъченици“, "Св Александър Невски“, "Ротондата Св. Георги“. Той се насочи към отговор "Б“, но все пак реши да попита публиката. Тя потвърди неговата теза и така Красимир отговори правилно и си гарантира 10 000 лева.

Тук обаче сирената в студиото се чу, което означава, че второкурсникът в Манчестър ще продължи участието си днес с въпрос за 20 000 лева, който е 12-и поред.

"Да ти кажа – горд съм и с най-голямо удоволствие ти връчвам този чек“, му каза водещият Михаил Билалов, след което го посъветва да си почине за утре.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).