50-то юбилейно издание на проекта "На концерт в сряда"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:45 / 07.12.2016
1443
Тази вечер на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров" предстои 50 юбилейно издание на придобилият голяма популярност сред почитателите на изкуството проект "На концерт в сряда". 

Вече трета година, всяка сряда децата и преподавателите поднасят на своята публика разнообразни по жанр, стил и характер спектакли, които са изпълнени майсторски, стилно и заинтригуващо. Този проект бе създаден специално за бургаската публика. За всички, които обичат изкуството в различните му форми, за почитателите на театъра, балета, операта, музиката, изобразителното изкуство . За тези, които търсят непрестанно новото, различното, модерното, вдъхновено от старите традиции, но и пропито от неугасващия оптимизъм на новото поколение български артисти.

Тази вечер на сцената умело ще се преплетат музика, песен, балет и слово, поднесена от младите таланти с преподаватели Златина Пантелеева, Светослав Василев, Елена Клеппе, Жасмина Чернева, Радослав Харалампиев, Евгения Иванова, Недко Георгиев, Георги Минков, Стоян Маринов, Соня Пулева и Иво Гичев.

Всички заедно ще се опитат да намерят отговор на въпроса: Какво са за тях тези 50 концерта? Постижение, сигурност или отговорност? Или непрестанно търсене, усъвършенстване и откриване на нови пространства? Екипът е сигурен в едно - 50 е търсене на любов - любов към изкуството, към публиката към самите тях.

Тази любов ще усетят и зрителите тази вечер на 50-ото юбилейно издание на проект "На концерт в сряда", начало 18 часа, Залата на Музикалното училище, вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Това е природният лек срещу сърбящ и чувствителен скалп
Пребиха световноизвестен актьор в Ню Йорк
Тони Димитрова: Не знам защо на всички им изглеждам гладна
София Вергара: Не исках да бъда стара майка, готова съм да съм ба...
Изпълнителят на "Не съм избягал" чукна 58
Изнудват с клип бивш министър, той се пошегува: Ставам вече порно...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).