86-годишният Ицко Финци и младата му съпруга работят за още едно дете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:09 / 17.11.2019
880
86-годишният Ицко Финци и 45 години по-младата му съпруга Лиза работят за втори наследник. Артистичният цигулар и красивата режисьорка имат 3-годишна щерка на име Матилда. От първия си брак Финци има 53-годишен син Самуел, но семейство Финци се надявали да имат още едно дете, разкри техният приятел – режисьорът Джеки Стоев. 

Лиза и Ицко са с огромна разлика във възрастта, но с близки творчески идеи. Двамата се запознали, когато тя била във втори курс на НАТФИЗ. Лиза била в класа на Георги Дюлгеров и снимала късометражен филм със звездите на Народния театър. Ицко помагал на студентите. Творческата им връзка започнала през 2004 г. с късометражната комедия "Боси", сценарист и режисьор на която била Лиза. Ицко изиграл ролята на Слепеца. Любовта им обаче пламнала 9 години по-късно, по време на снимките на  документалния филм "Лятото на Мона Лиза" в Париж.

Актьорът яростно опровергава слуховете, че красивата и млада Лиза, която може да му бъде внучка, е с него от материални подбуди. "Какъв брак по сметка? Каква сметка може да има тя, като пенсията ми е под 200 лева? Сега с увеличението е малко повече, но аз продължавам да живея при нея", пали се звездата от "Преброяването на дивите зайци", пише Уикенд.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).