Айлин забърса богат турчин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:06 / 21.08.2023
1184
Айлин Бобева, която нашумя с участието си във втория сезон на романтичното шоуто "Ергенът", дълго време беше сама, но ето че май най-накрая си е хванала гадже.

Манекенката от Пирдоп е забърсала богат турчин, като става дума не за застаряващ чичко, а за мъж на около 30 години, издават близки до амбициозната брюнетка.

Синеоката красавица се запознала с актуалното си гадже в обща компания. Тя също е от турски произход, но е родена и израснала в България. Въпреки това разбира и говори турския език добре. Живяла е и няколко месеца в Истанбул, където е работила като модел, защото подписала договор с местна агенция.

Доскоро Айлин беше на почивка на остров Миконос. На снимките си за социалната мрежа тя позира сама, но според запознати е пътувала именно с актуалния си интимен партньор. Все още обаче не искала да разкрива самоличността му, защото връзката им била в начален етап.

Бобева е споделяла, че бързо се отегчавала в любовта, та не се знае дали и тези отношения ще устоят във времето.

Хубавицата е доволна, че след "Ергенът" ангажиментите ѝ на модел са се увеличили и почти всеки ден се снима за различни реклами. Това била и основната причина да се запише в шоуто – за повече популярност и отворени врати в професионален план.

Тъй като е модел, Бобева много държи на външния си вид и се старае да се поддържа в добра форма. Докато била в Турция за снимките на предаването, качила 5 килограма, но после бързо успяла да ги сваля. Тя редовно се подлага на разкрасителни процедури. Веднъж на няколко месеца си слага хиалуронова киселина в устните за повече обем, правила си е и бондинг на зъбите.

Освен че тренира карате и работи като модел, Айлин е още и гримьорка. Тя е разказвала, че сама се научила да борави с четките. Стройната красавица се е пробвала и като актриса – кандидатствала е в НАТФИЗ, но не била приета. Все пак се надява, че покрай известността, която я застигна, може да получи роля в някой сериал

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Разкостиха Андреа Банда Банда
Венко за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим кашове в тел...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Проф. Дуранкев за Евровизия 2024: Чашата прелива от експлозивни м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).