ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ако зелето стане горчиво, какво да правим с него? | ||||||
| ||||||
В случая не е необходимо да го изхвърляте, защото има начин да неутрализирате горчивината с правилните съставки. Как да неутрализираме горчивината на киселото зеле? Горчивината на киселото зеле се премахва с нерафинирано масло. Добавете 2-3 супени лъжици олио, леко поръсете със захар и накрая добавете пресен копър. Зелето трябва да престои известно време и след това можете да го овкусите. Няма да остане и следа от горчивина. Горчивината се появява, когато зелето не е пробито с дървена пръчка по време на мариноването. Въглеродният диоксид променя вкуса му към по-лошо, пише "Факти". |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Нещо много интересно предстои в изоставения мол "Strand"
11:02 / 28.03.2024
От летището в Бургас обещаха полети до 85 дестинации в 25 държави
17:29 / 28.03.2024
Сирени ще вият в Бургас
15:19 / 28.03.2024
Някой изгуби много пари в Бургас и не си ги търси
14:28 / 28.03.2024
Алкохолизиран криминален тип подлуди бургаските полицаи
09:17 / 27.03.2024
Обявиха предупреждение за Бургас! Ето какво ни очаква!
14:43 / 27.03.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета