ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ако зелето стане горчиво, какво да правим с него? | ||||||
| ||||||
В случая не е необходимо да го изхвърляте, защото има начин да неутрализирате горчивината с правилните съставки. Как да неутрализираме горчивината на киселото зеле? Горчивината на киселото зеле се премахва с нерафинирано масло. Добавете 2-3 супени лъжици олио, леко поръсете със захар и накрая добавете пресен копър. Зелето трябва да престои известно време и след това можете да го овкусите. Няма да остане и следа от горчивина. Горчивината се появява, когато зелето не е пробито с дървена пръчка по време на мариноването. Въглеродният диоксид променя вкуса му към по-лошо, пише "Факти". |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
След забраната: Едно онлайн казино затвори, но друго отвори
10:26 / 21.05.2024
Minimart отваря първите си магазини и в Бургас!
08:00 / 01.06.2024
Тони Димитрова: Намерих я в калта
20:10 / 01.06.2024
Страхотен фестивал с Бургас днес, ще бъде незабравимо
08:46 / 02.06.2024
Пепелянка ухапа жена в Резово
13:29 / 02.06.2024
Крисия стана на 20
18:02 / 01.06.2024
Попариха ни: Плащаме повече за сянка на плажа, вижте цените в Бургас
09:09 / 02.06.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета