Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алена предупреди няколко зодии за 30 октомври
Автор: Екип Burgas24.bg 08:36 / 30.10.2019Коментари (0)2890
©
Дневен хороскоп на Алена за днес, 30.10.2019:

ОВЕН

Може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми и не си позволявайте да правите непоискано добро! Начинанията са нежелателни. Не надскачайте вашите възможности и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис. Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ТЕЛЕЦ 

Ще осъзнаете, че месецът е бил успешна за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и за непосредствените цели. Ако вечерта ви предстои тържество заради семеен празник или рожден ден на приятели, не се натоварвайте с много работа. Може да решите да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Бързо и с лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор към сексуални удоволствия.

РАК

Ако имате време сутринта преди работа се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите през следващия месец. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат роднините на вашия избраник, а вие няма как се примирите с това. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами, но с право.

ЛЪВ

Не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано и необмислено скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа. Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали. По-добре раздяла и нова връзка, отколкото агония и душевни страдания.

ДЕВА

Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост, защото трудно ще ги възстановите. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования предизвикани от ваши действия. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ВЕЗНИ

Изпитвате странното е неприятно усещане, че са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения. Ако насочите силите в изпълнението на задачите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти. Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

СКОРПИОН

Срещате сериозни трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден. Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден да вземете решение за създаване на семейство. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

СТРЕЛЕЦ

Справяте се със успешно със служебните си задачи. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех, провалът ви. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Бъдете отговорни към отношенията си и споделете защо и от кого ви е поискана помощта. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

КОЗИРОГ

Въпреки че сте готови да се изолирате от света, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте заеми, а ограничете разходите си. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в обещания инвестиции, които са ви предложени в този ден. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, но по типичния за ваш консервативен начин на общуване. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РИБИ

Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: