Алисия с изненадващо признание

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:15 / 05.11.2022
1171
Изненадващо признание направи певицата Алисия по време на свое участие. В клипче, заснето от неин фен, изпълнителката шеговито се обръща към мъжката част в дискотеката да внимават с неприличните предложения, защото не е сама.

Брюнетката не издава нищо повече дали мъжът, когото визира, присъства в заведението и кой е той. От години бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов пази личния си живот в тайна. След като връзките й и с двамата футболисти се разпаднаха злополучно заради Николета Лозанова, Алисия се закани повече да не показва мъжете до себе си. Въпреки това аферата й с Жоро Бирмата бързо се разбра и приключи в момента, в който той изчезна безследно заради проблеми с правосъдието.

След това фолкфурията се хвърли в обятията на един от най-желаните ергени - Мони Филипов. Алисия се нанесе в луксозната му къща и почти прекрати участията си, за да прекарва повече време с новата си любов.

В началото на годината обаче Ася, както е истинското й име, намекна за раздяла с Филипов. В интервю пред Мон Дьо водещият я попита: "Любовта оказа ли се такава, каквато я описват в книгите, във филмите, в любовната лирика", на което певицата първоначално отговори уклончиво: "Ще видим". И продължи: "Към момента мога да кажа, че щом е приключила, значи не е била нищо от това, което изброи".

Фолкфурията на няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи. "Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство", предава "България днес".

Феновете на изпълнителката подозират, че Алисия отново се е събрала с Филипов и именно той е мистериозният мъж, за когото говори. Алисия публикува снимки от автомобила, който й е подарък от милионера, както и от общия им дом.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).