All The Jazz представя "CONSCIENCE"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 17.05.2017
1835
За поредната среща с публиката се готви екипът на All The Jazz, този път на 19 май. Оставащи верни на идеята и мисията си да представят безапелационно утвърдени български имена на световната музикална сцена, членовете на екипа отправят предизвикателство към един от най-успешните български артисти, записали имената си в историята на съвременната джаз енциклопедия.

Тромбонистът Георги Корназов пристига от Париж, за да представи проекта "Conscience" (съзнание). Дипломира се с отличие (златен медал) в Националната академия в Париж, печели трета награда като солист и втора награда за група със секстета на Жофруа Тамизие на френския Национален джазов конкурс "La Défense". Следват купища отличия и шеметна кариера. Работи с Phil Collins, Al Jarreau, Norma Winstone, Quincy Jones, Carla Bley, Maria Schneider, The Vienna Art Orchestra, NDR Big Band, Paris jazz Big Band, ONJ - Orchestre National de Jazz.

Корназов излиза на сцената с една от младите надежди на съвременната френска музика Армел Дюпа - пиано, както и Петър Салчев. Триото представя оригинални композиции с подчертано джазово импровизационен дух, но и белязани от съвременното класическо камерно звучене.

Композирана от Корназов, Салчев и Дюпа, музиката е дълбоко сакрално изживяване, едновременно тиха и крещяща интимност, визуализирана в красив кросоувър на елегантни мелодични линии и богата хармонична структура, естествено разрешени в посланията на лиричния текст... от действителността до съзнанието.

Събитието ще се проведе на 19 май /петък/ от 21ч. в бар "Таргет" /сградата на Държавна опера - Бургас/.
Цена на билета - 15 лева. За ученици - 7 лева. Билети се продават на касата на НХК и на място в деня на концерта. За резервации 0889 801120


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).