Андреа избухна заради новините около бебето на Кубрат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:34 / 04.01.2023
968
Не се интересувам от живота на Кубрат, имам си свой, коментира изпълнителката новината, че Кобрата е с бебе.

 

"Лъжа е, че съм правила опит за самоубийство!" Това обяви пред "България Днес" Андреа. Фолкзвездата отрече изцяло написаното в столичен таблоид, че е посегнала на живота си, след като разбрала за детето на Кубрат Пулев.

"Ако в България имаше съдебна система, щях да съм ги осъдила за тези измислици", каза още експоловинката на Кобрата.

Изпълнителката на "Най-велик" твърди, че е във върхова форма и прекрасно разположение на духа. Тя обаче не пожела да повдигне завесата над дългогодишните си отношения с шампиона, който наскоро обяви, че му се е родила дъщеря. Около Нова година Кобрата изненадващо написа в мрежата, че е намерил любовта на живота си и това е новородената му дъщеря Христина. Коя е майката, за момента няма никаква яснота.

"Не се интересувам от това, той има свой живот, аз свой", категорична е блондинката.

Андреа преценява отминалата година като много успешна за нея в професионален план. "Сбъднах мечтата си да уча актьорско майсторство", сподели тя. Певицата разказа, че вече е играла етюди с колегите си в учебния театър на НБУ, където е студентка.

"Учим се да представяме истории без думи. Искам да имам изява и на сцената на някой от големите столични театри и вече съм получила предложения, както и за участия във филми. Ще разкажа за тези проекти с подробности, когато му дойде времето", обеща Андреа.

Доскорошната любима на Кубрат Пулев довери още, че в момента е затрупана с ангажименти. "Правя нова песен и клип към нея, цялото ми време е заето", добави фолкзвездата.

Певицата разказа за вестника, че е посрещнала Нова година в Брюксел, където е пяла пред арменската общност.

"Тази година бях в Армения, хората там много харесаха дуетната ми песен "Интуиция" с тяхната звезда Саргос Аветисян и ме поканиха на концерт в Брюксел", сподели Андреа.

Изпълнителката на "Как те искам" не се е отказала и от друга своя голяма мечта - да издаде книга за своята прабаба, солистка в оперетата, на която се възхищавал Иван Вазов, и за баба си, която я е отгледала, защото родителите й били много заети. Андреа била съкрушена от смъртта на баба си, която е дългогодишен помощник-режисьор в Народния театър и е била близка с цяла плеяда колоси на родното сценично изкуство.

"Аз обаче не съм писател и затова търся човек, който ще представи талантливо и трогателно живота на тези две забележителни жени. Книгата ще се състои от три части - съответно за прабаба ми, баба ми и за мен. Искам човекът, който ще се ангажира с написването й, да го направи с такива трогателни думи, че читателите да се разплачат. Както аз плача, докато чета биографичната книга за моята любима актриса Невена Коканова", призна Андреа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).