Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Анита Мейзер: Моля ви за вашата неотложна финансова помощ!
Автор: Екип Burgas24.bg 10:01 / 16.04.2023Коментари (32)3321
©
Преди няколко дни Анита Мейзер пусна снимки от болница в САЩ с текст: "Време е. Кръг 1", но без да уточни какво точно ѝ се случва и каква е причината да се намира в болничното заведение. Вече става ясно обаче, че тя се нуждае от спешна животоспасяваща операция заради спукване на силикона, пише БЛИЦ.

Но сумата, която трябва да плати, за да спаси живота си, е непосилна за Мейзер, а състоянието ѝ е повече от сериозно.

"На Великден стават чудеса. Моля се на Господ да отнесе моята молба за помощ към онези от вас, които чисто човешки ще се поставите на мое място и положение", така започва поста си в социалните мрежи миската.

Ето как продължава:

"Това съобщение е за онези приятели, познати, фенове и последователи на които им пука за мен и моето изключително сериозно здравословно състояние в момента ,вследствие най вече на прословутия ми силикон ! На първо четене, лекарите свързват моето цялостно неразположение имено с това и ми казаха експресно да ги подменя с нови или ако реша да ги намаля…

Намирам се в много деликатна ситуация и не исках да я споделям публично, но нямам никакъв друг избор. Всеки ден може да се окаже фатален и последен за мен…

След всевъзможни прегледи за притеснителното ми здравословно състояние се оказа, че на всичкото отгоре и десния ми имплант е спукан и трови организма ми от неизвестно точно от кога време и вече положението е много сериозно, дори живота ми е застрашен и това ми го казаха лекарите!

Чувствам се много зле не само физически, но и психически съм в положение в което осъзнавам , че не мога да се справя финансово с тази ситуация сама. Имам застраховка която не покрива подобна интервенция , не мога по никакъв начин да взема какъвто и да е кредит .. и трябва да се плати в кеш, money order и може би с карта напред, но не приемат чекове!! Няма изплащане, няма друга опция в моя случай!!!! - казвам го защото всичко вече съм направила и проверила. Затова се обръщам с надежда да получа помощ от онези от вас приятели, които искрено и от сърце ми съчувствате.

Приятели, имам спешна нужда от вашата финансова помощ, казвам го открито защото сега ми се налага за голямо съжаление.

Знам, че е трудно да си представите, че нямам налични средства, но истината е че дори не мога да депозирам 00 с която да запазя час за операция, а разликата от 800 трябва да се плати веднага след като ми се даде ден и час. Общата сума от която имам спешна нужда е .800".

Не знам и как ще се справя с всички други разходи, докато се възстановя, защото няма да мога да правя нищо в Instagram, Facebook или да работя където и да е!

Господ знае и кой ще се грижи за мен поне първите дни докато съм на легло. Не е тайна за никой, че живея сама с моето кученце Тита.

Много съм притеснена от положението в което се намирам и реших да потърся вашата подкрепа. Нямам никакво време за чакане, но го правя защото нямам друг избор за момента и може да си отида от този свят неразбрана от хора, които не знаят какъв риск е да се стои със спукан силикон който токсикира всички органи от неизвестно време, плюс мозъка и костите.

Имам други здравословни последствия за които ще се погрижа веднага след като се възстановя от операцията ,защото ако реша да махна само силикона и ги намаля до толкова колкото са моите, цената е $ 18.900, а третата опция е над 000 …

Прилагам всякакви документи на снимки. Ако решите да ми помогнете и искате още информация, ще ви я дам цялата от всевъзможни прегледи на лични, защото са много страници и няколко диска със скенери, 3D мамограм, ултрасаунд и т.н

На 11/03/2023 бях в спешен кабинет, но нищо не казах публично, защото пак си ударих главата, беше ми много лошо, всичко пак ме болеше и ми правиха скенер. Много ми прилоша и спрях да си почина на един частен паркинг и разтревожени менажерите са се обадили на полиция, а те от своя страна докараха линейка и ме натикаха насила в нея,но това е друга история с продължение …

На 4/4/23 бях пак в спешен кабинет във Флорида,с неописуеми болки в гърдите, гърба , световъртеж, болки в корема, бъбреци и още и още където слава на Бог установиха че имам - ruptured silicone, макар че са го описали - сейлин !

Токсикацията от силикона уврежда и мозъка и явно от това все съм дисбалансирана. Уж съм щяла да се оправя като махна спукания . Искрено вярвам в това.

Всеки долар е в плюс и ако събера цялата сума веднага ще ме оперират, ако не Господ да ми е на помощ Всеки ден е фатален от тук нататък за мен.

Моля от цялата си душа за вашето съдействие по най бързия начин ,ако искате да ми спасите живота. Колкото и да се срамувам да споделя състоянието в което попаднах, разбрах че нямам никакво друго решение . Моля медиите за първи път за помощ, а не да използват случилото се с мен за поредна сензация и подигравка

Искрено се надявам да разбирате сложността на моята ситуация. Срамувам се да призная , че всъщност вярвате или не докато пътувах из Флорида спях при приятели или в колата и получавах ваучери за храна итн от разни заведения и бизнеси с които правих бартер срещу реклама в Instagram,а те ме храниха и поиха както се казва безплатно. Ще говоря за това подробно някой ден ако оживея …

Живот който не всеки ще разбере и може да го живее, но е една различна човешка съдба ,избор или наложителен начин на живот…Моята психика е силна, но в това положение тя неможе да ми помогне ,защото става въпрос за пари които психиката ми неможе да “произведе"

Идва Великден, стават чудеса

Вярвам, че Господ чете написаното и ще казаното от мен ще се види, чуе и отреагира от онези от вас, които искате и вярвате в моето реално здравословно и финансово положение. Вярвам, че Господ ще направи своето чудо чрез вас и че има хора ,които могат и сърдечно по най бързия начин ще ми помогнат да преодолея този кошмар на време.

Всеки ден може да е фатален.Опитвам се да се боря с отровата и токсикацията в организма и мозъка с активен въглен,незнам кво друго да правя докато събера необходимата сума ,но всичко ми гори отвътре като огън, а болката е вече неописуема. Лекарите които установиха това във Флорида ми казаха ,че е живото опасно състояние пред приятелката ми която ме заведе там и ми казаха да побързам до дни да махна имплантите. Е.. как да стане?

Всички останали прегледи по повод това ги довърших тук и се потвърди казаното от Спешна болница във Флорида. Безкрайно съм им благодарна, защото ходя постояно на прегледи в Лас Вегас за този силикон и добре че те установиха това, иначе щях да си отида без никой да знае от какво!

Приятели, Няма как да запазя час за операция без да имам цялата сума, няма дори смисъл и не намирам друг начин. Стоейки и плачейки в къщи няма да се справя с тази ситуация. Аз съм много здрав човек по принцип и се оказа , че най вероятно всички проблеми ,които имам в последно време са от токсикацията ,която ме трови и разяжда всичко отвътре. Моля за разбиране и вашата спешна помощ . От срам да потърся помощ …в истинския смисъл на думата ще умра…

Моля ви за вашата неотложна финансова помощ

Ако ви е по лесно използвайте ако предпочитате REVOLUT app за България и Европа, защото получих току що запитване на лични .

Предварително ви благодаря

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ви.

Бъдете Благословени."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази жена удуши любовника си и мина метър в съда.Айшето си е Айше чудно е че има още добри хора да и се вържат.За нея е приказката лъже като дрът циганин.
Aнонимен
на 18.04.2023 г.
0
 
 
Тя от една година ги събира и все се моли на бедния народ
Aнонимен
на 18.04.2023 г.
0
 
 
Анито,преди да излезнеш от затвора ,спомни си,на колко жени обеща помощ...та финансова,та морална,та какво ли не беши...Лъжкиньо!Сега го плащаш това лицемерие и цирковете дето ги разиграва на карето.Пак там ти е мястото и кажи на хората ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ...За да са наясно с каква си имат работа.АНИТА СЕ КАЗВА АЙШЕ ЖЕКОВА,от тукашните турски села.
Aнонимен
на 18.04.2023 г.
+1
 
 
ХОРАААА,тази жена ,ако види умиращ човек на тротоара ще го прескочи.Невероятен егоист...алчна за пари ,развратна ,евтина и примитивна.По стечение на обстоятелствата се запознах с нея.Бях отвратена от долнопробните и възгледи за живота.Дори не се засрами да изкоментира ,че е успяла "да мине метър"с убийството на любовника си.УРОД....
0
 
 
Много безмилостни коментари , остявете настрана кой какво и как заслужава да си го получи, човешко същество моли разумно за помощ! Там е така изпаднеш ли зад борда разбирай останеш ли без работа си свършен или под моста или и двете. Това и американската мечта или капиталистическа реалност! И нас ни превърнаха в америкянски щат където прилагат закона Магнитски с американски шериф и ние всички му играем по свирката ако и сумати мъжаги да си татуирали Левски и Ботев и на 5 ракии да се дерат с цяло гърло Свобода или смърт. Засрамете се най-малко от злорадстващите ви коментари!
Aнонимен
на 17.04.2023 г.
0
 
 
Мръсен помияр свиркажйка да пукнеш дано
Aнонимен
на 17.04.2023 г.
+1
 
 
В Щатите спешна застрашаваща живота операция се извършва моментално. Операцията на руптурирал имплант, така наречената тиха руптура ,в никакъв случай не е спешна драматична ситуация, няма симптоматика, няма странични ефекти и опасност за живота. Физиологичният разтвор (солена вода, saline) отб импланта се резорбира бавно от само себе си и не представлява опасност. Имплантът трябва да се извади и подмени (обикновено и двата) Повечето имплант компании в Щатите имат гаранция за руптура/ дефлация и осигуряват безплатни импланти (разправия е доста) , а операцията се заплаща. Медицинските застраховки не покриват козметични процедури, но биха покрили всякакво спешно, застрашаващо живота състояние по каквато и да е причина,включително и импланти, но случаят тук въобще не е такъв. Цялата сърцераздирателна пледоария на Мейзер е пълно фиаско
Aнонимен
на 17.04.2023 г.
+1
 
 
Да и дадем пари да си маха имплантите ли? Не трябва ли който и е дал да ги сложи?!
Aнонимен
на 17.04.2023 г.
+1
 
 
Да помогнеш на свестен човек,а то боклук,плява.Господ е справедлив и наказва.
Aнонимен
на 17.04.2023 г.
0
 
 
Теа дето сайго мачкали дай дадът ако лека и пръст
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: