Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Аня Пенчева за Стоичков: Той разбра, че не всички, които го прегръщат и целуват, са му приятели!
Автор: Екип Burgas24.bg 21:58 / 13.10.2020Коментари (0)1943
©
Актрисата Аня Пенчева изненадващо се появи на пресконференцията, на която легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка спортни дрехи H8S.

Повече от 25 години близко приятелство свързва секссимвола на родните театър и кино и Камата, затова Аня нямаше как да пропусне събитието. Пенчева получи специален армаган от легендарната осмица, след което бе така любезна да отговори на въпросите на "Пик".

– Г-жо Пенчева, по лична покана на Христо Стоичков ли разпръснахте своя сексапил на пресконференцията за новия му спортен бранд?

– Да. Той веднага се оплака на мъжа ми, че съм единствената жена, която не му вдига телефона. И аз трябваше да се оправдая. Предложих му в следващите си мемоари да напише, че Аня Пенчева е единствената жена, която не му вдига. А защо не му вдигам? Защото, когато съм с Ивайло, гледам да не го ядосвам и да не отговарям...

Ивайло Караньотов се намесва в разговора:

– Еее, че от Ицо ли ще се ядосвам?! От Ицо ли да те ревнувам? С него прави каквото искаш!

– Откога е вашето приятелство със Стоичков и как започна то?

– Ние се познаваме още отпреди 1994 година. Тя беше знакова за нас – Американското лято за него бе една крачка повече към върха, а аз пък родих Ангел. След като Ангел поотрасна и започна да се занимава с мотори, Христо ни предложи да го вземе в своята футболна академия. Каза: "Оставете го в мои ръце, ще го направя мъж, цял живот ще ви храни“. И Ивайло като каза едно "Не!“. Това е "Не“-то, за което още съжалява. Ачо стана седми в света на супермото (сезон 2013), което го прави най-добре класиралият се българин на световно за мъже в най-новата ни история и единственият българин с шампионски титли в 3 различни дисциплини – мотокрос, супермото и супербайк. Но въпреки това Ицо все ни подиграва: "Не ми го дадохте за футболист, сега си късайте нервите и парите да го издържате в мотоспорта“, защото неговият спорт не е олимпийски и не му се полагат средства от държавата.

През годините Христо идваше да гледа мои представления. Той е фен на театъра и сред малкото футболисти, които са почитатели на театралното изкуство. Спомням си един негов паметен рожден ден – за 40-годишнината му. Толкова много хора на едно място не бях виждала. После той сякаш стесни кръга си. Разбра, че не всички, които го прегръщат и целуват, са му приятели.

– Подочух, без да искам, вашия разговор с Христо. Поинтересувахте се дали ще пусне и детска колекция спортна екипировка. Какво ви отговори той?

– Той, както винаги, е прозорлив и гледа много напред в бъдещето. Призна ми, че вече има патентована марка с внучката му Миа. Да, предстои да пусне и детска линия. Ицо ни подари един от моделите му тениски, като, разбира се, ми посвети специален автограф. Много мило от негова страна. Наистина тениските са уникални, от качествена материя. Сигурна съм, че спортният му бранд ще има огромен успех, защото аз имам много лека ръка. Не знам дали знаете, но търговските представителства винаги ме канят на своите събития.

Първият клиент на Жени Живкова съм още когато магазинът ѝ беше в един гараж на ул. "Сан Стефано“. Тогава си купих един панталон, актуален и до днес – чарлстон. Казах ѝ, че много ще ѝ върви в модния бизнес, така и стана. Била съм кадем на не една и две светски и бизнес дами – на Виктория Гешева, която внасяше немски бранд, след това на Юлиана Дончева, на една рускиня на козметичната ѝ марка, много ѝ потръгна... Всеки път, като ходя в бутика на две сестри близначки – Силвия Колева и Славея Янева, които продават италиански маркови облекла, след мен нямате представа какво става... Затова знам, че ще донеса късмет и на Христо.

– А тениската на Ицо ще я носите ли, или заради автографа му ще я пазите като реликва?

– О, смятам да я нося. В близко бъдеще ми предстои важно събитие и мисля да я облека именно на него. Още повече че освен автографа Ицо ми нарисува и осмицата – номера, с който игра през по-голямата част от своята кариера. А знаете, че тя е символ на безкрайността. Затова ще си я нося, за да ми върви.

– Имахте рожден ден преди няколко дни. Как го отпразнувахте? Предполагам в семейна обстановка, предвид коронавируса...



– Да, бяхме с едни наши приятели в къщата им в гората. Беше много хубаво, на чист въздух. Нямаше деца и внуци, беше тишина, екообстановка...

– Като казахте внуци... В семейството сте в трепетно очакване на второто дете на дъщеря ви Петя Дикова. Отново внук или внучка ще имате?

– Щом тя пази тайна, не е редно аз да го издам. Ще кажа само, че баткото Александър вече знае къде е бебето, гушка непрекъснато мама и ги обича.

– Заради втората си бременност Пипи отложи завръщането си в телевизията. Липсва ли ѝ работата?



– Живот и здраве, тя ще се върне някой ден със сигурност на работа. Но нека всичко мине по реда си...

– Гледах интервю на нейната наследничка Натали Трифонова по телевизията. Тя призна, че е получила от Пипи есемес, в който я поздравява и ѝ пожелава успех...



– Да, така беше. И е много хубаво, че Натали ѝ благодари, защото все по-рядко виждам хора, които казват "Благодаря“ и "Извинявай“.

– В най-скоро време предстои да се завърнете на сцена със спектакъла "Актрисата“. Това събитие се очаква с голям интерес от зрителите, тъй като за пръв път на родна сцена актьори ще играят с холограмен образ. Именно чрез такъв образ до вас отново ще "застане“ великият Стефан Данаилов...

– Такива са намеренията на директора на Народния театър Мариус Донкин и на продуцента Кирил Кирилов. Да видим дали психически ще се справя. Защото да застана до холограмата на Стефан Данаилов, след като съм играла с него, е доста рисковано. Ако трябва да съм откровена, не мислех, че толкова тежко и емоционално ще приема загубата на Стефан...

– А работите ли по нещо ново в момента?

– Подготвяме нов спектакъл. Вече започнахме репетициите. В него участват Криско, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Данчето Христова, Виктор Калев... Към края на следващия месец ще има репетиция с публика.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: