Аплодисменти за Лили Иванова, примата ще направи нещо впечатляващо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:07 / 27.02.2023
1132
Примата на българската естрада Лили Иванова ще има специално участие на събора в Рожен тази година, разбра Plovdiv24.bg. На събитието в разгара на лятото ще бъде издигнат най-високият български флаг, който ще е на 111 метра.

Ето какво написаха организаторите във фейсбук:

Неповторимата и истински радетел за България Лили Иванова обяви подкрепата си за изграждането на Паметник на Обединението, за което най-сърдечно й благодарим. Титанична на сцената и земна извън нея, голямата и обичана от поколения наши сънародници звезда, ще изнесе първия си концерт на поляна – на Роженските поляни в Родопите, когато в средата на юли тази година ще издигнем най-високия флаг в страните от Европейския съюз. На 111 метра височина с вградена в основата на пилона капсула на времето. В нея деца и възрастни, известни наши общественици, спортисти, учени, творци и граждани милеещи за България - съотечественици в страната ни и извън пределите й, ще завещаят посланията си към бъдещите поколения.

"Съкровището на България“, както неотдавна я нарече Кубрат Пулев, прие мигновено поканата на председателя на Фондация "Наследство в бъдещето“ Симеон Караколев да изнесе концерт пред хилядите наши сънародници при откриването на Паметника на обединението. Защото, както казват професионалисти от екипа й: "За нея единствено бъдещето е от значение!“.

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с "Щурче“, "Панаири“, "Този свят е жена“, "Ветрове“, "Присъда“ и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на връх Рожен с невероятните си изпълнения на живо и за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

Благодарим, Лили!

Обичаме те и от сърце желаем здраве и още много творчески върхове!

Аплодисменти!

От своя страната Лили написа във фейсбук страницата си:

13 ЮЛИ - РОЖЕНСКИ ПОЛЯНИ, 21:30 ч.

Откриване на Пилон РОЖЕН

Благодаря за поканата към мен и моя екип от г-н Симеон Караколев, председател на фондация “Наследство в бъдещето" и организаторите на Роженски събор 2023.

Успех!

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).