Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролози и гадатели правят пари, отговаряйки на въпроса: Ще има ли ядрена война?
Автор: Екип Burgas24.bg 13:03 / 06.07.2022Коментари (0)671
©
Ще има ли ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци отиват при астролози, за да разберат как ще се развие конфликтът в Украйна, заради който страната им бе изолирана от много други страни. 

В Санкт Петербург се носи славата на Елена Корольова. Тя предсказва победа за Москва на сеансите с клиентите си, които я посещават в апартамента ѝ, където две котки се разхождат сред купчини от книги.

"Хората искат да знаят какво ще се случи с Русия, която бе откъсната от останалия свят" вследствие на западните санкции, въведени заради офанзивата срещу Украйна, разказва 63-годишната жена, филолог по образование. Вързала е побелялата си коса на опашка и носи очила.

"Световният катаклизъм ще се засили през септември, но Русия ще излезе от него стабилна и процъфтяваща", уверява астроложката, която взима по 5000 рубли (80 евро) на консултация.

От началото на руското нахлуване на 24 февруари има по-голямо търсене, казва тя, без да уточнява колко точна са клиентите ѝ.

В Москва гадателят Константин Дараган, прочул се с пророчеството си за "респираторна пандемия", което направи преди появата на COVID-19, направо заявява, че след конфликта "Русия ще стане центърът на света".

Следователно Москва няма да е изолирана в международен план, както иска Западът, пророкува той.

Украинският президент Володимир Зеленски ще си "отиде разплакан" и "ще е последният ръководител на Украйна в сегашните ѝ граници", предсказва в Телеграм 49-годишният мъж с атлетичен външен вид.

Дараган, който по образование е авиационен инженер и е родом от Донбас, региона в Източна Украйна, който руската армия се стреми да завладее, решава да смени попрището и да стане астролог. Той твърди, че в миналото е съветвал министри, банкери и представители на украинските тайни служби.

След идването на власт на прозападните сили в Киев през 2014 г. той заминава за Москва. Този "политически астролог" подкрепя руското нахлуване, въпреки че родният му град Лисичанск пострада сериозно от военните действия.

С нахлуването на Русия в Украйна страниците му в социалните мрежи са затрупани с въпроси: "Ще бъде ли бомбардирана Москва?", "Балтийските страни ще бъдат ли обзети от паника?", "Как ще реагира Полша?".

Вследствие на това от 24 февруари броят на учениците в неговата "Школа по класическа астрология" в Москва се е удвоил и сега е 200 души.

Войната на звездите

Алексей Левинсон, социолог от независимия руски център "Левада", е на мнение, че "за много руснаци и украинци, които са объркани", вярата в звездите е начин за осмисляне на новата действителност.

"Вселената им рухва и някои хора предпочитат да изберат за свои пътеводители звездите, а не лидерите си", обобщава той.

"Астрологията днес е вид психотерапия или нова религия", каза още социологът.

Една ученичка на мага Дараган, Ана Маркус, която е на около 50 години, обяснява за Франс прес, че търси в звездите "обяснение за случващото се на Земята".

"Русия е сочена за единствения виновник за конфликта, но е очевидно, че истинският виновник за конфликта е една трета страна", казва тази грънчарка с искрящи очи, която се е въоръжила с "небесни карти", които според нея доказват вината на Съединените щати.

В Украйна, разбира се, звездите говорят точно обратното на астролозите.

"Путин е много болен и няма да доживее до март 2023 г.", често пророкува астрологът Влад Рос, който постоянно се явява по украинските медии.

"Сатурн е в знака на Русия, а Уран е в знака на Украйна, скоро ще победим", уверява знаменитата украинска астроложка Анжела Перл във видеозапис, гледан един милион пъти от средата на май.

Освен отговори на геополитически въпроси хората в Украйна искат да получат от астролозите и информация дали техен близък ще оцелее на фронта и дали трябва да бягат от руските войски.

Украинците искат "да научат дали ще има ядрена война, дали трябва да напуснат страната си, дали близките им са в опасност", обобщава за Франс прес астроложката Олена Уманец.

"Русия ще избухне през март 2023 г.", уверява тази бивша музикантка на 38 години, която от март живее в Швейцария с двете си деца.

Онлайн консултацията с нея, струваща 100 долара, вдъхнала увереност на 46-годишната телевизионна продуцентка Кристина, която живее в Киев. Тя била разтревожена, че съпругът ѝ, който е на фронта, често не отговаря на обажданията й.

"Съпругът ми ми се обади, той благодари на Бога, че е оцелял тази нощ", написала тя на астроложката си една юнска сутрин.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: