Башар Рахал на помощ на Николета

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:02 / 07.02.2018
4823
Силни емоции имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната плеймейт звезда на България, която ще дебютира като актриса в българския филм "Привличане", получи спешна помощ от продуцента на лентата Башар Рахал.
Красавицата трябваше да озвучи своите реплики във филма, но нямаше как да дойде в студиото в София. Специално за нея бе наето такова в кипърската столица Никозия, където Николета се намира в момента. 

Башар от разстояние уредил всички подробности: озвучител, сценарий, музикално оформление и цялостен комфорт, за да може Лозанова да влезе максимално в своята роля. Продуцентите пазят в строга тайна коя е Николета в "Привличане". Това ще стане ясно от 23.02, когато филмът тръгва по кината в цялата страна. 

За да бъде абсолютно перфектна в своето изпълнение обаче, Николета много държала да получи най-точни напътствия. Поради тази причина Рахал смело влязъл в ролята на режисьор и се притекъл на помощ, разигравайки етюди и споделяйки техники от американската актьорска школа. Цялата ситуация се разиграла пред смаяните погледи на посетителите на известно столично заведение, където в този момент актьорът обядвал. В крайна сметка записът минал идеално и в момента Николета се е отдала отново на заслужена почивка в слънчев Кипър.

Ролята в "Привличане" ще е първият кино дебют на Николета Лозанова, която силно се вълнува за участието си. Тя е сигурна, че ще изненада не само хилядите си фенове, но и критиците, които жадно чакат да проверят артистичната й дарба. Хубавицата дори обмисля да хване полет за София за официалната премиера на 19 февруари.

Виж коментарите (4)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).