Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Башар Рахал се извини за арогантното си поведение в "Черешката на тортата"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 03.07.2022Коментари (0)1250
©
Башар Рахал се извини за арогантното си поведение в "Черешката на тортата" по Нова тв. Актьорът си навлече много негативи, след като в шоуто бяха излъчени серия от язвителни забележки, които той отправи към друг участник в предаването тази седмица – ясновидецът Божидар Караджов. Ливанецът намекна, че от продукцията са го накарали да се държи нагло и предизвикателно. За една вечер той стана най-мразеният участник в шоуто след бившата жена на Иван Лечев – Оля, която вбеси зрителите със снобизъм и ниски оценки. 

Тази седмица иначе позитивното шоу на Нова тв "Черешката на тортата" унищожи всички граници на зрителската толерантност. Трима от петимата участници в него отнасят ужасяващ хейт. Това са актьорът Башар Рахал, диетоложката Енджи Касабие и Оля Маркес, позната като Оля от "Трамвай №5" и бивша жена на Иван Лечев. Другите двама участници – писателката и издателка Катя Антонова и ясновицедът Божидар Караджов, пък влизат в ролята на жертви, порязани от коментарите и ниските оценки на своите гости.

Всъщност остри коментари на масата прави основно Башар Рахал. В първата вечер от седмицата на "Черешката" той не спря да се бъзика с ясновидеца, коментирайки способностите му да усеща събития от миналото и бъдещето. В същото време пресоли манджата с шегите си за храната, която човекът поднесе. Актьорът едновременно ядеше и обясняваше как не харесва сервираните ястия. До определен момент това беше забавно и личеше, че се шегува. После обаче стана неприятно.

В същото време Енджи и Оля не спряха да обясняват какво не ядат, оставяйки зрителите да се чудят дали въобще се хранят. Маркес премина всички граници на разума, като обяви, че не харесва крем карамела на ясновидеца, защото той се клати. "Ясновидецът може да не е перфектен, но поне е истински и естествен. А Башар и Касабие минаха границите на ирония, преструвки и превземки. И накрая Оля с репликата, че карамелът се клати "удари гредата". Ами, да бяха ѝ го сервирали замразен!" Това е един от стотиците негативни коментари на зрители, споделени на официалната фейсбук страница на шоуто. "Сега разбирам защо Иван Лечев се е развел със Оля. Много неприятна жена", "Възмутена и ядосана съм от тези хора, всеки с големи претенции! Една не яде мляко, на другата карамелът се клати, третата не обича силни подправки, а Бахар изби рибата с въпроси и претенции! Какви надувки, какво самочувствие!", "Чудя се дали мозъкът на Оля се клати, или е с парализа... Навремето правеха нишесте с вода и режеха на парчета. Ние искахме от това, дето се тресе", пишат и други възмутени зрители.

Под един от коментарите е писал самият Башар Рахал, който се извинява за поведението си и намеква, че то е било резултат от задача, поставена му от продукцията. Той отговаря на една от недоволните фенки на "Черешката": "Абсолютно сте права с коментара си. Тук е моментът да се извиня за държанието си. То беше остро иронично, нахално и невъзпитано. Знам защо се държах така, имам причина, но това не оправдава цялото ми поведение в този формат. Съжалявам, че съм натоварил цялата прекрасна аудитория на това хубаво предаване – "Черешката на тортата". Издъних се от желание да го правя интересно и от предпоставките, които ми бяха зададени, а се превърнах в злобен, противен човечец. Съжалявам", написа актьорът.

Въпреки забележките, които направи на масата, той, както и Енджи, поставиха високи оценки за вечерите на останалите участници. Оля обаче шокира аудиторията, давайки четворки и петици от максимални 10 точки. Хората масово се чудят защо е изяла храната си, след като й е била толкова противна.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: