Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Белослава отбелязва 22 години на сцената с концерт на Аполония 2022
Автор: Екип Burgas24.bg 14:49 / 01.09.2022Коментари (0)804
©
Утре, 2 септември, на сцената на амфитеатър Аполония ще заблести очарователната Белослава. Тя ще отпразнува 22-рата си година на сцената с невероятни нови аранжименти на песните от четирите си студийни албума. Талантливата певица ще представи за първи път творби от предстоящия ѝ пети албум като част от програмата на Аполония 2022. Невероятното шоу ще бъде на 2 септември от 21:00 ч. Двадесет и две е необичайна годишнина, както и самата певица споделя. През 2020 г. заради пандемията тя не успява да отпразнува своите 20 години на сцената и затова сега, с още повече вдъхновение и страст, е готова да отпразнува този юбилей и да зарадва публиката с ново творчество.

На сцената заедно с Белослава ще застанат любимите български музиканти Живко Петров, Антони Рикев, Росен Захариев и Димитър Семов. Синхронът между творците обещава на зрителите незабравимо изживяване, изпълнено с емоция и добро настроение.

Днес от 23:00 ч. в Археологическия музей в Созопол, публиката ще има възможността да се наслади и на докосващите солови изпълнения на пиано на Живко Петров. Той ще представи своята книга албум, която побира в себе си размисли, фотографии, и разбира се, ноти от композициите в двата му албума After 4 и Ten. Уникалното издание е своеобразна изповед, съчетание на текст, музика и образ. Книгата съдържа и дигитално копие на композициите, включени в двата му албума, и дава шанс на почитателите да отнесат късче от преживяната емоция със себе си.

Програмата на Празници на изкуствата Аполония 2022 е подготвила още много приятни емоции за меломаните. На 2 септември, от 19:00 ч., в Археологическия музей Клавирен квартет в състав Стоимен Пеев – цигулка, Румен Цветков – виола, Атанас Кръстев –  виолончело, Людмил Ангелов – пиано, ще изпълни концерт с компилации от австрийска камерна музика на известни композитори. Талантливият квартет ще пренесе слушателите в красивите и изискани измеренията на класическата музика.

В пъстрата програма на Фестивала има още вълнуващи изненади за феновете на всевъзможни музикални стилове. Днес, от 21:00 ч,. на сцената на Амфитеатър Аполония ще забиват лъчезарните изпълнители на група Цинга Манга Фънк. Те ще представят на публиката албумът си OUROBOROS, в който, характерно за тях,  древната, дълбока и пленителна циганска музика е аранжирана в джаз и фънк звучене. В творчеството на групата ясно се откроява искреността, спонтанността и любовта, с която създават своята музика.

Празниците на изкуствата Аполония 2022 са готови да дарят с радост и вдъхновение всеки успял да се докосне до таланта на най-любимите български творци. С голямото разнообразие, което откриваме в програмата, обединяваща всички сфери на изкуството. Фестивалът обещава на своите посетители незабравимо преживяване. Билетите за всички събития на Аполония 2022 могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, а пълната програма може да бъде открита на официалния сайт – www.apollonia.bg.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: