Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Betway.bg дава 200 лв. подарък за спортни залози
Автор: Екип на Burgas24.bg 18:00 / 08.04.2022Коментари (0)848
©
Най-новото букмейкърско име в България е това на Betway. Британската компания се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност у нас преди няколко седмици и вече радва много български играчи с атрактивните си оферти. Още при регистрацията всеки играч може да получи от Betway bg подарък до 200 лева за спортни залози. Това се случва чрез специалния начален бонус на Betway, който се различава от останалите оферти на пазара. Букмейкърът дава начален бонус, който може да бъде усвоен много по-бързо и лесно. В следващите редове ще ви разкажем в детайли как да се сдобиете с подарък за спортни залози от Betway и по какъв начин можете да го използвате във вашата игра.

Всеки букмейкър предлага различни начални бонуси на новите си клиенти, но те обикновено са обвързани с изисквания за превъртане на сумата до безкрайност – или поне до момента, в който изгубите цялата сума. Betway предлага нещо различно: бонусът на букмейкъра е под формата на безплатни залози. Когато се регистрирате, вие ще бъдете попитани дали искате начален бонус за спорт или казино. Ако изберете офертата за спорт, вие ще можете да се сдобиете със 100% бонус до 200 лева. Бонусът е пряко обвързан с вашия първи депозит, като спрямо него ще се изчисли какъв безплатен залог ще получите. Ако първият ви депозит е в размер на 200 лева, вие ще получите максимален бонус от 200 лева. Минималният депозит, който можете да направите, е 10 лева.

Вашият депозит трябва да се изиграе поне веднъж преди активирането на бонуса. Това може да се случи на единичен залог, който не е с по-малък коефициент от 1.50, както и на множествени залози с общ коефициент поне 3.00. Самият безплатен залог от Betway е активен за една седмица, така че ще трябва да го използвате в този период. Иначе самата стартова оферта на букмейкъра може да бъде активирана в рамките на 30 дни след вашата регистрация.

За началния бонус на Betway не се изисква да разполагате с бонус код, какъвто се изисква в някои други сайтове за спортни залози. Бонусът е изключително лесен и достъпен за играчите, които могат да го усвоят на мига след регистрацията си. Ако трябва да го сравним с други стартови оферти в България, то предложението на Betway определено е атрактивно и различно. Ако търсите ново предизвикателство сред букмейкърите, то Betway няма да ви разочарова, а и като нов клиент ще можете да се възползвате от началния бонус.

Бонусът на Betway може да бъде използван на всякакви спортни събития – футбол, баскетбол, тенис, волейбол и ред други спортове, които са достъпни на сайта на букмейкъра. Най-много играчи се насочват към футбола и това е нормално предвид факта, че това е най-популярният спорт у нас, а и по света. В Betway ще намерите куп събития и пазари на футбол, в които ще можете да оползотворите вашия бонус. Тук са топ първенствата на Европа – английската Висша лига, испанската Ла Лига, италианската Серия А, немската Бундеслига, френската Лига 1. Ако сте фенове на българския футбол, то ще можете да реализирате вашия бонус и на мачове от Първа лига.

Няма съмнение, че началният бонус на Betway е един от най-добрите на пазара в България. 200 лева подарък за спортни залози е предложение, което не е за изпускане. Лесното усвояване на бонуса прави офертата още по-привлекателна за залагащите. Със своя стартов бонус и висок стандарт Betway привлича вниманието и печели доверието на феновете на спортните залози. Използвате стартовата оферта на Betway, защото това е рядко предложение и има много какво да ви даде. Остана да ви пожелаем приятна и разумна игра в Betway!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: