Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Без Преслава на концерта на Тони Стораро заради Фики?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:29 / 20.05.2024Коментари (0)1183
©
Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро отпразнува 25 години на сцена на 9 май, бе грандиозно събитие не само заради многобройната публика, а и многото звезди, които пяха.

Деси Слава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, дори Азис, с когото Човека глас едва наскоро затопли отношенията си, се включиха в мащабното попфолк мероприятие. За всеобща изненада обаче липсваха Глория и Преслава, които също имат успешни дуети с Тони Стораро.

За отсъствието на примата на фолка, с която през 2022 г. изпяха "Просто съвършени", засега няма обяснение, но за това на Преслава веднага се появи предположение. И то е свързано с големия син на Човека Глас – Фики.Преди години Стораро издаде с половин уста, че има доза истина в слуховете за връзката на Преслава и големия му син.

Даже изрази одобрение, което обаче прозвуча като такова само за мимолетна връзка, не и за сериозни отношения. Това едва ли се е харесало на Преслава, макар че реакция от нея тогава нямаше. Въздържа се от коментар и когато 2 години по-рано, се разчу, че покойният вече Георги Станоев-Бирмата, който тогава й бе вече бивше гадже, връхлетял бесен в дискотека с охраната си, след като му докладвали, че флиртувала открито с Фики. Сбиване нямало или поне големият син на Тони Стораро не е участвал в такова, каза по-късно той в интервюта. Фики си тръгнал малко след като Бирмата пристигнал.

Случката е от 2015г. Тогава периодично се появяваха слухове за връзката на Фики с Преслава, но двамата все твърдяха, че са единствено колеги и добри приятели. Само веднъж Стораро-младши се похвали, че е влюбен в своя известна колежка, без да споменава името й, разбира се. Това, до известна степен, вместо него направи баща му през 2017 г. в предаването "Папараци" по Би Ти Ви. Тони Стораро сподели, че сигурно има колежка, с която Фики наистина да е по-близък и още, че едва ли е само една.

"Притеснява ме само едно. Да се пазят, да вземат предпазни марки, когато се случват други работи. Но Фики просто трябва на първо място да си гледа кариерата, защото за обвързаност е все още много рано", сподели тогава Човека Глас. Що се отнася до Преслава, той каза, че е "много хубав човек, много талантлива певица". "Дали са имали или нямали връзка, само те си знаят, но пак казвам – те са млади, не са обвързани нито Преслава, нито Фики. Ако наистина са имали връзка и наистина имат някакви чувства един към друг, нека си го изживеят... Вече какво да им давам съвет, акъл, моят живот си върви, нека и техният живот да върви. Като са щастливи...", заяви Стораро и допълни, че е добре младите да вземат всичко от живота, защото като се задомят, вече ще имат други отговорности.

Макар тогава да не стане съвсем ясно какви са отношенията между Преслава и Фики, безспорно се затвърди впечатлението, че са си доста близки. И така да е било, не продължи дълго, защото през лятото на 2017 г. Фики се сгоди за Гюлджан, от която днес има две деца. Повече не се заговори за Преслава и Фики. Не се разбра и как добричлийката е приела разсъжденията на Тони Стораро.Тъкмо с тях обаче предположенията свързват отсъствието й от на концерта на Човека глас в зала "Арена Армеец".

Дни след мащабното събитие, Тони Стораро и Преслава все пак пяха заедно плюс Софи Маринова. Тримата се изявиха на сватба, като в социалните мрежи се появиха клипчета от представянето им като гост-изпълнители. Поне в тези кадри Тони рядко поглеждаше към Преслава, макар че пееха в трио със Софи. Стораро – с бакшиши в джобчето на сакото вместо с китка, контактуваше предимно с Маринова, както и с гостите. Преслава също повече гледаше ухилена Софи, с която са близки приятелки. Въпреки това, не е известно добричлийката да е в открит конфликт с Тони Стораро, пише HotNews.



Още по темата: общо новини по темата: 5640
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
02.06.2024 »
предишна страница [ 1/940 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: