Бил Гейтс показа новата си любов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:51 / 07.03.2023
1373
Изглежда легендата от Силициевата долина Бил Гейтс е намерил отново любовта, след като се раздели с бившата си съпруга Мелинда Гейтс. Името на новата му изгора е Пола Хърд и омъжена за изпълнителния директор на Oracle, който почина през 2019 г. от рак, пише therichest.com.

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс и Пола Хърд се срещат повече от година. Те се срещнаха чрез общи приятели веднага след като Бил обяви развода си. Паула има диплома по бизнес администрация и е опитен софтуерен техник. Двойката се сближи заради страстта си към тениса, благотворителността и технологичния опит. През януари 2023 г. те бяха забелязани заедно на финала на Откритото първенство на Австралия за мъже на сингъл. Нека погледнем живота на Паула като мултимилионер и интелигентен техник.

Пола Хърд наследи състоянието на стойност 500 милиона долара, оставено от нейния съпруг Марк Хърд към момента на смъртта му.

Пола е родена в Тексас на 27 април 1962 г. В момента тя живее в Лос Анджелис. През 1978 г. завършва гимназия. Премества се в Остин, за да се запише като студент по маркетинг в Тексаския университет. Тя е завършила престижния университет със степен по маркетинг и бизнес мениджмънт през 1984 г. След което си е осигурила стабилна работа в корпорацията NCR.

Хърд работи в отдела за продажби и съюзи на NCR (Национален касов регистър) почти 17 години. През 2001 г. тя премести фокуса си върху благотворителни организации и беше домакин на филантропски събития за печалба от името на софтуерната корпорация на съпруга си Марк Хърд. През същата година NCR обяви него за нов президент, по-късно той достигна позицията на главен оперативен директор и до края на мандата си в NCR той беше главен изпълнителен директор и президент. Така Паула концентрира енергията си върху изграждането на филантропски контакти за бъдещи събития. През 2011 г. имаше значителна промяна в кариерата към консултант по организация на събития.

Присъединява се към Клуб 127 и работи там почти десет години. Връзката й с Клуб 127 не приключи и в момента тя работи като координатор на ексклузивния елитен клуб.

Пола и Марк Хърд бяха влюбени в колежа и се срещаха дори след дипломирането си. През 1990 г. те се женят на пищна интимна церемония, двамата имат две дъщери, Катрин и Кели. Марк беше известен като мощен бизнес магнит и заемаше влиятелна позиция като бивш изпълнителен директор на софтуерния гигант Oracle. Бил е и едновремешен шеф на IT предприятието Hewlett Packard. За съжаление той беше диагностициран с рак и почина през 2019 г. 

Аристократката работи с няколко световни благотворителни организации за оказване на помощ в различни сектори. Тя се занимава с филантропични събития на лично, корпоративно и глобално ниво. През 2021 г. Паула успешно набра 1 милиард долара за кампанията Give Light на университета Бейлър. Тя също направи щедро дарение от 7 милиона долара за благородната кауза. Тя е активно свързана с различни спортни организации и е допринесла значително за спонсорирането на бъдещи тенисисти чрез игри на световно ниво.

Тя е в приятелския кръг на Гейтс от десетилетия. През 2015 г. те се засякоха на тенис турнир в Калифорния. И двамата са запалени по играта и любовта им пламва покрай тази игра. Освен да посещава тенис събития, двойката е забелязана и на други спортни игри, включително BNP Paribas Open в Индиън Уелс, Калифорния, и 2022 Laver Cup в O2 Arena, Лондон.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).