Бил е барман, масажист и каскадьор, днес е повече от успешен актьор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:52 / 13.06.2023
2011
Актьорът Димо Алексиев все по-често може да бъде видян в най-различни предавания и сериали по телевизията.

39-годишният водещ на "Игри на волята" заряза театралната си кариера и се превърна в неуморен тв халтураджия. Той бе д-р Генадиев в "Откраднат живот", зрителите го гледаха в "Маскираният певец", в сериала "Ягодова луна", като водещ на "Игри на волята", а последно се наслаждаваме на неговите изпълнения в "Като две капки вода". В последните години представленията, в които играеше, намаляваха с всяка изминала година.

Последно феновете на театъра можеха да го видят само в "Една седмица, не повече", но звездата вече не играе и в тази постановка.

"Обичам театъра, всяко превъплъщение е миг и всеки е различен - изиграваш го и след това всичко е прах. Театърът е глезотия и лукс" – казва със самочувствие Димо. 

Актьорът има доста висока самооценка и не крие, че е прекалено висока топка за родните театри, които не могат да си позволят звезда като него. "Един наистина талантлив актьор се превърна в халтураджия като Рачков", одумват го в социалните мрежи. Животът на екранния д-р Генадиев не е лек и нищо не му е дадено даром.

Димо се бори за влизането си в НАТФИЗ, за първите си роли, за оцеляването си с малко пари, като многократно е разказвал за трудностите през които е преминал, но не са го сломили. Преди няколко години обаче Димо избра по-лесния и доходоносен път – на комерсиалните сериали и лесния път.

"Цял живот заминавам и все оставам, един от най-хубавите ми периоди беше във Варна. Изкарах там 4 години, бяха много силни години. Много пораснах там. Първо живеехме в едни гримьорни - имаше едни диванчета... Така се прави да усетиш атмосферата. После казаха, че не може в гримьорните, трябва да си намерим друго място. Нямахме много пари, сменил съм куп квартири, стаички по-точно. По едно време бях на квартира при едни баба и дядо. Той беше на легло. Даваха под наем и си имаше дори отделен електромер. Бабата беше разбрана, но имаше твърдо условие. Наемът беше 150 лв., аз взимах 300 лв., та бабата каза: "Ако ще се къпеш или пускаш духалки да се топлиш - ще плащаш допълнително". И аз се къпех в театъра, за да мога да спастря някакви пари.

Липсата на финанси го принуждава да работи какво ли не – да мие коли на автомивка, да е барман, масажист, каскадьор. През 2010 г. Алексиев се мести в Народния театър "Иван Вазов", където изкара два сезона на академичната сцена в очакване да му се случи професионална задача-предизвикателство. Накрая търпението му излезе от граници и напуска, пише "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).