Биляна Йотовска разкости Hell's kitchen

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:36 / 10.03.2023
656
Фитнес дивата Биляна Йотовска скочи с остри думи срещу предаването "Хелс китчън", където със съпруга ѝ бяха поканени като звездни гости и трябваше да опитат вкусотиите на участниците.

Разкритията на Йотовска са скандални, тъй като извади на показ мръсните задкулистни игрички на продуцентите и сподели кое най-много я е ядосало. 

Йотовска изля възмущението си в мрежата, като са я видели хиляди хора, а това е здрав удар по продукцията. Проблемът е, че Биляна и мъжа й са били поканени като ВИП-гости на заснемането на един от епизодите, но дори не са предполагали какъв кошмар ги чака там. Друг е въпросът, че Биляна обича да се замесва в скандали и все от нещо е недоволна. 

След като седнали на сепарето, те близо 90 минути останали на чисто празна маса, а накрая им донесли някакви мижави предястия. Според Биляна дори това не е истинският проблем, а отношението към хората. Защото минути по-късно екипът изгасил печките и осветлението, и всички се прибрали вътре, без дума да обяснят на чакащите гости.

"Седяхме като гръмнати и не знаехме какво става. Никой не прояви уважение да дойде и да ни обясни, просто потресаваща простотия. Ако я карат така, скоро няма да има кой да им отиде в ресторанта. Хората трябва да знаят каква е истината, за да не съжаляват, че не са имали "честта" да посетят прословутия ресторант. Пълен погром", заяви Йотовска.

Помним, че миналата година пък Маги Сидерова нададе вой, че получила болки в стомаха от нещата, които яла там, припомня "Блиц".

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път Ива Софиянска показа малкото си бебе
Защо в колата ви мирише на развалени яйца?
Къща или бебе? Певецът Миро готви изненада
Ето къде почиват мощите на Свети Георги днес
Тези красиви жълти цветенца са природният мехлем срещу отоци и си...
Маги Халваджиян: Иде краят на капките?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).