Бивша "Мис България": С мъжа ми сме яли боб и леща всеки ден, бяхме много зле!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
08:48 / 29.09.2023
693
"Мис България" Нанси Карабойчва, която е от лагера на Канатица в култовото предава "Фермата" разказа за любовта на живота си - съпругът й Добромир Димитров.

"Двамата с мъжа ми сме си напълно достатъчни! Нямаме нужда от приятели, нямаме нужда от нищо и от никого! От 13 години сме заедно, през какво ли не преминахме заедно. Любовта ни е много силна. Имахме едни 2,3 години, които ни бяха много тежки. Когато отидохме в Румъния 6 месеца не му плащаха и ядохме боб и леща всеки ден. Да не говорим, че живеехме в една малка стаичка много дълго време. През всичко сме преминали с него! Това просто си е моят човек!", разказва за перипетиите в живота си Нанси, които е преживяла заедно с Добромир, който е волейболист.

"Ако той не беше до мен, когато станах "Мис България", можеше да съм по-голяма кифла днес.", смее се Нанси Карабойчева, пише "България Днес".

Нанси сподели, че именно тези трудности показват на двама човека дали са един за друг или не. В случая на Нанси и Добромир, които имат две дечица, случаят, е ясно, че двамата са един за друг и се обичат безусловно.

Малко след като Нанси разказа за всичките приключения и трудности, които е преживяла със съпруга си, Нанси падна от високо и си усука коляното. 

"Мис България" се преби брутално по време на битката за привилегии, като се метна от една стълба, за да спести време, но уви. Нанси бе откарана от лекарския екип на "Фермата" към болница, където да й бъде направена снимка и да стане ясно дали контузията й е сериозна. Ще може ли краставицата да продължи участието си във "Фермата" предстои да разберем в следващия епизод.

Виж коментарите (3)

Още по темата (5436):
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).