Бивша певица на Слави Трифонов показа сина си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:03 / 21.08.2018
4083
Бившата вокалистка на Слави Трифонов Нели Петкова отпразнува първия рожден ден на сина си Даниел и направи дебюта му в социалните мрежи. Тя пусна няколко фотоса от тържеството, на които обаче липсва бащата на празнуващото момченце, пише HotNews.bg.

Вечното отсъствие на мъжа до певицата редовно дава повод за спекулации, че тя отглежда сама наследника си. Петкова винаги ги опровергава, обяснявайки, че бащата на Дани е чужденец, далеч от шоубизнеса и не иска публичност.

Досега Петкова не бе показвала малкия Даниел, който се роди на 15 август 2017 г. По случай рождения му ден Нели сподели снимки с момченцето си, както и на двете празнични торти, с които са отбелязали повода. Русокосият Дани е пълно копие на красивата си майка, която пък изглежда в перфектна форма.

Преди година Нели сподели еднократно снимка с ръчичката на Дани и обяви раждането му в столична болница навръх празника Голяма Богородица на 15 август.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).