Бившата на Орхан Мурад: Оставих живота си в Дубай, за да бъда до него, когато беше ограбен от бившата си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:45 / 03.11.2022
974
Дори му пожелах леко раждане на новото му детенце

 

"Всичко съм простила на Орхан. Даже съм му писала съобщение с пожелание за леко раждане на новото му детенце. Когато прощаваш, е много леко на душата. Има болка от неправда и неправилни постъпки, но в името на децата човек трябва да се държи добре и да се опитваме да разговаряме нормално."

Това сподели пред "България Днес" Шенай Кузева, бившата съпруга на фолкизпълнителя Орхан Мурад. Тя има официален развод с легендата на балканската музика и си върна моминското име Кузева.

Докато очаква появата на второто си внуче - момче от Сузанита, Шенай връща лентата назад за събития от времето на брака й с изпълнителя на "Хиляди слънца" и "Ново гадже".

"На 4-ия ден след изписването ми от болницата, когато родих Сузи, Орхан ме взе да помагам за снимките на видеоклип. Не искаше никой друг да помага за клиповете, а само аз. Всичко, нужно за клипа, организирам - купувам дрехи и гладя, уточнявам места за снимки и участници, возя го с колата, наблюдавам как се снима и контролирам. Изстисквах кърмата си в друга стая по време на клипа, бях родила Сузи преди броени дни. Много жертви направих за егоизма му все той да е добре", разказва Шени.

"Лишавала съм децата си от внимание заради Орхан. Плътно бях до него, цяла България е свидетел. И е много неприятно при раздяла да се забрави всичко това от хората. Колкото и добрини да правиш, когато се разведеш, всички обвиниха мен, а не знаеха истинската причина и че Орхан поиска развода. Изкара ме като бившата му жена, която го ограби. А ние не видяхме лев от него", казва още бившата половинка на Мурад.

Шенай разкрива и случай, в който лекари с лазер горили огромни мазоли на краката й, а само след час тя отново возела Орхан с кървящи пети до ресторант в Павел баня, където певецът имал участие.

"Оставих живота си в Дубай, за да бъда до него, когато беше ограбен от бившата си и нямаше лев. Претърпяла съм много такива неудобства и никога не съм го предала. Правила съм го с удоволствие. Но боли, когато не е признато. Орхан знае и дори едно извинявай не каза. Тази дума при него просто не съществува. Много е трудно да съжителстваш с такъв човек, който не знае също и думата благодаря", допълва майката на Сузанита.

"Много исках да си имам син заедно с двете ми дъщери. Дори бях готова да си осиновим момче. Предложих на Орхан, но той не се съгласи. Сега съдбата ми се отблагодарява с двама внуци - Александра има момче, а Сузи чака всеки момент нейното", добавя Шени.

След като за втори път пребори рак и се подложи на разкрасителни процедури в престижна турска клиника, Шенай е в трепетно очакване на втория си внук. Очаква се Сузанита да даде живот на момче до броени дни.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
С тази рецепта за козунак на почти век няма да сбъркате
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Бургаското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си
Кобрата не успял да чуе последните думи на баща си
Маги или Йоана, коя остана с празни ръце в "Ергенът"?
Знаете ли защо яйцата за Великден се боядисват в четвъртък и събо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).