Бившата жена на Бойко Борисов с "райско" парти за рождения си ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:35 / 19.01.2020
3208
Празниците за бившата съпруга на Бойко Борисова нямат край, защото веднага след Коледа и Нова година тя посрещна и рождения си ден. Хубавият повод д-р Стела Костова за пореден път отбеляза в Америка, където живее от дълги години.

На личния си празник уважаваната лекарка и майка на единствената дъщеря на министър-председателя не посрещна гостите си у дома, а в райските градини на популярен ресторант. Заведението се намира в курортното градче Корона дел Мар, което е разположено на бреговете на Тихия океан. Всъщност то се намира на няколко минути път с кола от къщата на Стела, която още преди време се установи трайно в щата Калифорния. Макар да е родена през зимата, там климатът е чудесен и времето позволило шеметната празнична вечеря да се проведе в градината.

Малцина знаят, че хобито на докторката всъщност е градинарството, а нейната голяма слабост са цветята, пише "Ретро". Именно затова решила навръх рождения си ден да се потопи в красива обстановка, която да радва както нея, така и шепата гости, които присъствали на тържествената вечеря.

Десетки честитки бившата съпруга на Борисов получила и от България. Приятели, съученици и роднини не пропуснали да я поздравят и да й пожелаят да бъде все така красива. От сестра й Петя, която също е лекар, но практикува у нас, при Стела пристигнала специална изненада. Всяка година тя и семейството й имали традиция да сюрпризират рожденичката с кошница цветя и мила картичка с послание.

Натоварената програма на лекарката не й позволява да се връща толкова често в България, но пък благодарение на новите интернет технологии често се виждала с щерка си и внучетата по телефона.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).