Благо Джийзъса и Златка Райкова на червено, отлагат сватбата!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:52 / 26.02.2020
1522
Плеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев отлагат сватбата, научи "Галерия“. Въпреки че са сгодени вече повече от година и се радват на няколкомесечния си син, двамата все още няма да узаконяват връзката си.

Основната причина за отлагането е финансова. Към момента Благо разчита единствено на онлайн магазина си за спортни дрехи, но брандът му не успя да се наложи на пазара. В бранша коментират, че марката му се е оказала изключително несполучлива и бизнесът му е пред фалит.

Откакто приключи с еротичните фотосесии пък, Златка дръпна доста назад. Блондинката изкарваше доста добри пари като модел, но от близо 2 години се занимава само с модната си марка. В началото се радваше на добри печалби, но вече повече от година едва успява да регистрира продажба, разкриват наши източници.

Освен това, миналата година двойката се сдоби с ново жилище, което глътна доста средства за ремонт и обзавеждане и като ударили чертата, Златка и Благо се оказали на червено и пари за сватба няма. Бившият футболист, който много искал да узаконят връзката си, предложил само да се подпишат в гражданското, но този вариант не бил приемлив за благоверната му. Плеймейтката държала на пищна венчавка, която по нищо да не отстъпва на първата сватба на Джизъса с бившата си половинка Есмер Омерова. Тя се състоя в Русия и им излезе около 300 000 долара. Тогава обаче Благо все още играеше за руския клуб Оренбург и разполагаше със стабилна заплата.

Златка и Благо трябваше да се оженят в Дубай това лято. Двамата планираха сватба във въздуха – в уникален ресторант в един от най-високите небостъргачи в емирството. За да сбъдне мечтата си обаче, светската двойка ще трябва още доста дрехи да продаде.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).