Благо Джизъса се уреди с колосален хонорар в "Сървайвър"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 27.01.2023
945
300 000 лева ще получи Благой Георгиев за участието си в "Сървайвър". Джизъса е един от звездните участници в новия сезон на шоуто, което стартира след няколко седмици.

Бившият футболист си договаря баснословен хонорар, за да отиде на остров в Карибско море. Парите обаче не били проблем за екипа на шоуто. През тази година "Сървайвър" ще бъде копродуциран от турска компания. Бюджетът за предаването бил огромен за родните стандарти - няколко милиона. В това число влизат хонорарите на всички участници, както и всичко около самото предаване - самолетни билети, разходи по екипа, хотели за отпаднали и прочие, съобщава "България Днес".

Още при първата си среща с екипа Благой заявил, че ще бъде част от шоуто само ако му дадат 300 бона. Срещу тази сума бившият футболист бил склонен да се раздели с младата си жена и да се подложи на тежки изпитания на едно от най-опасните места на планетата, където насекомите са смъртоносни.

Преговорите между "Сървайвър" и Джизъса продължили близо три месеца. Били проведени куп срещи. В един момент, когато уж всичко било пред подписване, Благой изненадващо се отказал. Изтъкнал, че няма да ходи никъде и остава в България. Продуцентите всячески се опитват да накарат Георгиев да промени решението си. След нови купища разговори Благой отново дава зелена светлина, че се впуска в екстремното риалити.

Джизъса бил в топформа и готов да се бори за голямата награда от 200 бона, издават близки до него. Той тренирал всеки ден и с нетърпение очаква да се качи на самолета за Южна Америка. От там с кораб участниците ще бъдат превозени до острова в Карибския басейн.

За разлика от Георгиев останалите известни в шоуто ще получат значително по-малки хонорари. В отбора на "Известните" влизат още готвачката Божана Кацарова, влогърът Стефан Попов-Чефо, певицата Татяна, ММА боеца Георги Валентинов, който също като Благо е бивш на Златка Райкова, актьорите Снежана Макавеева и Филип Буков, моделите Иван Булкин и Марго Купър, както и порнозвездата Стефан Разсолков.

С популярните са сключени специални договори. Освен хонорарите им, които варират между 10 и 50 бона, останалите звезди в шоуто ще получават сума в зависимост от престоя си на острова. Или иначе казано - всяка изминала седмица, прекарана в "Сървайвър", ще носи на известните по няколко хилядарки в банковите им сметки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).