Благо Георгиев говори за връзките си пред цяла България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:34 / 14.09.2022
782
С чисто нова визия и опаковка на 18 септември (неделя) от 12:30 ч. стартира новият сезон на обичаното предаване "Търси се“, което вече 14 години представя на зрителите най-вълнуващите истории на известните личности в запомнящи се и емоционални лични изповеди в ефира на bTV.

Неделното токшоу отново ще заложи на неповторимия си стил и предразполагаща обстановка в уютното си студио, а новият сезон ще открие футболистът Благой Георгиев.

За пръв път извън своята публичност зрителите ще видят Благо в светлината на баща, син, съпруг и приятел. Очарователните водещи Нели и Меги ще го срещнат с неговите родители – Жоро и Румяна, които ще разкажат за отношението си към жените в живота на сина им. Двамата ще признаят, че с Христина, от която Благо има две пораснали деца, са съумели да запазят прекрасни отношения и до ден-днешен.

Жоро и Румяна ще разкрият още, че отношенията им със Златка са били доста обтегнати и една година не са поддържали връзка, но пък много харесват сегашната му съпруга Поли. За детството, за трудностите, за лъжите в медиите – майката и бащата на Благой Георгиев разказват за пръв път в "Търси се“.

Новата любов на Благо – съпругата му Полина – ще признае, че двамата са се влюбили почти веднага, заживели са заедно и са решили да се оженят. "Не искам да си спомням лошите моменти във връзките си. Имам до себе си човек, когото обичам, и съм щастлив“, ще сподели пред Меги и Нели бившият футболист.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).