Благо и Валери с най-много опити за семейство, Блатечки между две, Коко Динев смени певиците с касиерка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:42 / 02.07.2022
1044
Благой Георгиев влезе с лекота в семейния живот. Като се раздели с русата Златка, ексфутболистът се ожени за поредната си бройка Полина Спасова. Повечето хора не вярваха, дори след като видяха брачната му снимка с Поли. Благо се венча за новата си любима съвсем реално. От сторита на халфа в Instagram се видя, че сватбата е минала по план. Мнозина му пожелаха този път бракът му да издържи повече от три години. Сватбата с велинградчанката Полина е втората за футболиста.

Първото бракосъчетание беше с татарката Есмер. Подобно на Поли тя също е милионерска щерка. За разликата от  последния си брак е, че футболиста и Есмер направиха сватба като от холивудски филм . Бляскавата венчавка се състоя в петзвездния "Радисън Роял в Москва“. 

Не след дълго Благо бе хванат в изневяра и това сложи край на брака му. Бащата на Есмер го изгони от Москва гол като пушка. Това не го обезвери и малко след като се установи за постоянно в България обяви връзката със Златка Райкова. Георгиев определено поставя рекорд за най-много опити за семейство.

Първият е с Христина Витанова. Тя е майка и на първородното му дете. Христина го хваща многократно в изневери, които прощава в името на любовта и детето. В опит да закрепи  семейството си тя забременя за втори път. Но и това не помогна. По време на бременността си, гимнастичката разбира, че благоверният й кръшка с певицата Лиана.Благой се оказва плейбой номер едно у нас с безкрайните си връзки - четири жени, два брака и четири деца, поне засега.

Подобно на него и Валери Божинов има богато минало на любовния фронт. Първата му сериозна любов бе фолк певицата Алисия, която му роди син. Изневерите на Божинов не са една или две, но най-сериозна се оказа аферата му с Николета Лозанова. Медиите разкриват за отношенията му с Лозанова много преди той сам да признае. Следва раздяла с Алисия и сватба с Николета.  Оказа се, че за един плейбой да си ляга до най-желаната жена у нас не е достатъчно, защото малко след това тръгнаха спекулации че Валерко слага рога дори на нея.

След раздялата им Валери има връзки с певици и плеймейтки, докато най-накрая се кротна в обятията на Биляна Дол. Връзката му бе одобрена дори от Николета Лозанова. Оказа се, че неговите нагони са по-силно всичко. Сръбкинята не можа да преживее постоянните му изневери и му би шута.

 Атрактивният ловец на бежанци Динко също е със слаб ангел по отношение на жените. Няма силиконова мацка, която да не е попадала под прицела на ямболията. Името му е спрягано с много дами, дори и с бившата съпруга на Джино Бианкалана Дейна. Двамата имали връзка, докато Динко бил в Чикаго при сестра си.

Последваха връзки с множество силиконки,  докато най-накрая се появи Весела, жената която направи баща. Медиите разкриха доста от прелюбодеянията му. Дори раждането на втората му дъщеря не укроти палавника. Няколко пъти в мрежата се завъртяха негови голи снимки и дори еротично клипче, което той изпращал с мръснишки чатове на момичетата.

За изненада на всички голям плейбой се оказа и младият рапър Венци Венц. Той стана популярен с така наречената отворена връзка с приятелката си Мелани. В началото на връзката Венци Венц установил правила, които не включвали моногамията. Преди да направи дете на Мелани певеца имаш връзка с танцьорката Пипи, но тя не издържа на предизвикателството и се разпадна. В момента изглежда, че Венци е щастлив с жената до себе си и вече е в очакване на бебе номер две, което ще се появи през декември.

Когато медиите питат Асен Блатечки за връзката му с Диляна Попова, той коментира така: "Изобщо не коментирам тези неща свързани с Диляна Попова. И не само с нея. Това са страшни тъпотии“. Връзката им се оказа съвсем реална. С манекенката актьорът имал дълго време паралелна връзка, за която законното му половинка Катерина Горанова дори не подозирала. Така секссимволът се оказва в любовен триъгълник. 

След като Диляна го дари с наследник двамата заживяха под един покрив. Приказката обаче продължи прекалено кратко. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, без да конкретизират причината за проблемите във връзката. Блатечки многократно беше хващан в крачка. Появиха се скрийншотове на чатове, както и няколко, уж фалшиви негови профили в мрежата.

Коко Динев е един от плейбоите, записал името си в родния хайлайф с любовта си към поп-фолк певиците. Нелина е първата певица в живота на Коко Динев. Тя споделя, че той е плейбой и не го свърта много при една жена. След Нелина Колко Динев се ожени за Анелия, от която има дъщеря. После заживя с фолк звездата Емилия, която му роди още две деца. Името му е свързвано с Преслава и с Райна. С Преслава многодетния татко изкара повече от година,  като тогавашната му половинка Емилия не скри, че е наясно, че двамата спят заедно. Последната му жена - Антония е  бивша негова служителка в казиното му, пише "Хотарена".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Това са храните, които предизвикват най-силно отвращение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).