Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:51 / 26.02.2023
729
Благой Георгиев буквално е щял да се прости с главата си, след като татари са поискали да приложат към него древното правило за мъст.

Това станало покрай развода му с хубавата Есмер, която е татарски произход. Случило се така, че Джизъса бил обвинен в изневери. По това време Есмер си пусна многозначителен пост в социалните мрежи, че Благо бил на два стана. Тук бе изтълкуван, че се заглеждал по колеги, но после се оказа, че всъщност Георгиев е имал забежки с красавици от Москва. Това стига до ушите на татарите и те искат да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче успява да се измъкне само с финансови загуби и с обещанието никога да не се връща повече без изрична покана. Говори се, че лично един от големите в руския фитбол е платил огромен откуп, за да запази главата на Джизъса на мястото й.

Скоро след приключенията с Есмер Благо се залюби с русата Златка, както е известна плеймейтката Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 г., та чак до миналата, което за Благо си е истински рекорд. След това започна раздялата. Златка Райкова коментира в личния си профил, че бащата на първородния й син не полага никакви грижи за малкия Благойчо. Тя отбеляза: "Благой полага грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по телевизията“. Двойката се разделиха близо преди година, а сега и двамата имат нови партньори до себе си. Благо се ожени за кръшната Полина. Преди време той категорично коментира пред "Телеграф“, че вече няма да се развежда и сегашният му брак ще е до живот. Това пък даде повод на някои да си припомнят, че Георгиев има две деца и от първата си жена, с която така и не сключи брак – гимнастичката Христина Витанова. Сега пък Златка чака второ дете от новия си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).