Благотворително за Каравелово: Билалов закрива специалния сезон на "Стани богат"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:18 / 21.07.2023
943
Водещият Михаил Билалов ще закрие последния специален епизод на СТАНИ БОГАТ - "Въпрос на бъдеще“ - тази неделя, 23 юли, от 20:00 ч. по bTV. Титулярният водещ на играта ще се обяви за "специалист по отваряне и затваряне на специални телевизионни сезони“ и ще благодари на своите колеги и приятели, които през последните седмици се настаниха в горещия му стол и бяха звездни водещи на специалните благотворителни издания.

Каузата в последния специален епизод ще е в подкрепа на читалище "Пробуда“ в Каравелово, което пострада сериозно в резултат на проливните дъждове в района на Карловско, през септември миналата година. Пет села се оказаха под вода и в района беше обявено бедствено положение, а дворът на читалището беше изцяло под вода. Създадено през 1899 г., вече повече от 120 години читалището в Каравелово е духовно средище и пазител на културата в района. Близо година по-късно селото все-още не може да се съвземе, а за читалището има още много какво да се направи.

В подкрепа на читалище "Пробуда“ в неделя ще играят обичани популярни личности и герои свързани с каузата, а събраните средства ще отидат за възстановяването и "пробуждането“ на читалището, за да бъде то отново център на духовността и знанието.

Първата двойка, която ще се впусне в играта се състои от колоритната актриса и певица Милица Гладнишка и родената в Каравелово и дъщеря на секретаря на читалището - Мария Шопова, която е и мениджър по корпоративна сигурност в голяма международна компания. В публиката ще бъде и секретарят на читалището – самата Дора Шопова, която е отдала 46 години от живота си на него.

Във втория тандем, който ще подкрепи читалището в Каравелово влиза проф. Николай Овчаров, който е доктор на историческите науки, археолог и не случайно често е наричан българският Индиана Джоунс. Негов съотборник в играта ще е доброволецът адвокат Петър Петров, който е сред първите отзовали се на място веднага след наводнението и заедно с другите доброволци изгребва тонове кал.

Третият отбор в неделя също се включва с огромно желание за възстановяване и пробуда на читалище "Пробуда“ и е със звездното участие на Явор Янакиев, по-познат като рапъра с голямо сърце - 100 Кила. Той ще играе заедно с финансовия анализатор и колега на Мария Шопова от Каравелово – Николай Вълчев.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти
Зрители за двойка в "Един за друг": Време е да си ходят!
Чудесни новини за някои зодии днес
Той вече има 600 млн. евро, а е само на 24 години
Ексцентричен рапър от Швейцария спечели "Евровизия" 2024
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).