Блъснаха чалга дива с голф количка: Търкалях се в дерето с километри!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:37 / 08.02.2023
536
Фолкпевицата Десита се контузи по време на снимки. Чалга фурията се оплака, че човек от екипа й я е блъснал с голф количка в паузата между заснемането на кадрите на един от хитовете й.

Действието се развива на голф игрище край морето. Щурата Десита, която трудно застава на едно място, е ударена от превозното средство, вследствие на което залита и пада. Певицата твърди, че човек от екипа, който се грижи за визията на изпълнителите, е стоял зад волана.

"Здравко ме блъсна централно с голф количка и аз паднах по баира. Имам тежка телесна повреда, смятам да го съдя", споделя певицата в социалните си мрежи, предаде "България Днес".

Става въпрос за коафьора Здравко Кузманов, който от години се грижи за перфектната визия на звездите у нас.

Малко по-късно Десита продължава с шеговит тон: "Търкалях се в дерето с километри. Ожулих се, но благодаря на Господ, че съм жива."

От кадрите, които пуска за феновете си, става ясно, че инцидент действително е имало, но пораженията по Десита са минимални. Изпълнителката на "Драконови нерви" е с леки охлузвания по лакътя. На видеото се вижда, че целият антураж на певеца Галин е около Деси и по-скоро се забавляват на ситуацията. Лидия влиза в ролята на разследващ журналист, а колежката й Симона в ролята на адвокат. Така целият отбор превръща инцидента в комичен спомен.

Десита рядко си позволява да споделя неща извън работните й ангажименти. Затова почитателите й знаят много малко за личният й живот. Това провокира множество реакции в момента, в който красавицата пусне нещо различно в социалните си мрежи. Един от последните примери за това е новата й кола. Десита сподели снимка на скъп "Мерцедес" и се похвали, че е лично неин. Кариерата на младата изпълнителка определено върви доста добре. Само за няколко месеца брюнетката се похвали с доста нови скъпи придобивки, сред които освен огромния бял джип има и десетки диамантени бижута. Младата звезда изкарва достатъчно пари, за да си подари всичко това, но феновете й са категорични, че в живота й има и любим мъж, с който нещата наистина са доста сериозни.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Голямата любов на Камен Воденичаров се завърна
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).