Боби Карлиев е шампионът на България по спортни танци

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:15 / 15.12.2021
645
Харизматичният Боян Карлиев от Варна е шампионът на България по спортни танци, след като стана първи в най-високата категория клас "М" на Държавното Първенство, което се проведе в Бургас, научи Varna24.bg

Боби е студент във ВСУ "Черноризец Храбър" в специалност "Строителство на сгради и съоръжения", както и част от балетната трупа на известния хориограф  Нина Козина. Ето какво сподели артистичният младеж за медията ни:

"Огромни благодарности към нашите треньори Константин Тодоров и Андра Линте за опората, която ни предоставят и невероятната работа, която ни помогна да спечелим първенството. Благодарим и на екипа на Одесос денс и на всички, които ни подкрепят!

Спортувам от малък и смятам, че спортът е изключително важно нещо в живота на всяко дете. Първоначално се занимавах с плуване, но за мен то беше много скучно. Майка ми ми предложи два варианта, карате и спортни танци. Избрах второто и то се превърна в моя живот. Ще танцувам докато мога. Вече работя и като инструктор по танци за деца, но го правя с такъв подход, че те да се влюбят в танците, без натиск и стрес", споделя Боби.

Освен със спортни танци, младежът работи в свободното си време като детски аниматор. С артистичната си енергия той успява да създаде невероятна атмосфера на всеки детски празник.

"Обичам много децата и за мен е истинско удоволствие да съм част от техните празници. Тази енергия, която имат малчуганите, ме зарежда и мен и с удоволствие давам всичко от себе си за всеки купон", допълва Боби.

Младежът сподели още за медията ни, че вероятно ще приложи наученото в университета в семейния бизнес, но това няма да му попречи да продължи да прави това, което най-много обича, а именно танците и анимацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).