Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Боби Михайлов омагьосал Мария Петрова в култова дискотека
Автор: Екип Burgas24.bg 14:35 / 29.10.2019Коментари (3)2915
©
Борислав Михайлов, който през миналата седмица подаде оставка като шеф на БФС след 14 години начело на футбола у нас, остава в историята като най-успешния ни вратар. Като ръководител обаче Боби ще бъде запомнен повече с изцепките и купонджийския си дух, отколкото с постиженията си за развитието на спорта у нас.

Плътно зад Михайлов в трудния за него професионален момент отново е втората му съпруга Мария Петрова, както и трите му деца. Малцина обаче знаят, че бившата гимнастичка не е първата голяма любов на футболната легенда. Преди да я срещне, Боби е бил женен за красивата Гергана, от която всъщност са двете му големи деца – Бисера и Николай. Майка им обаче напуска вратаря, когато Ники е само на 5-годишна възраст, и бяга в Америка по терлици заедно с любовника си – футболист от "Левски“. По ирония на съдбата по-късно Гергана била изоставена от въпросния мъж, но така и не потърсила обратен път към сърцата на Боби и децата си.

Тогава в живота на Михайлов се появила Мария Петрова. Двамата се запознават в прочутата дискотека "Флорида“ в Пловдив, когато вратарят все още пази за "Ботев“. След поредна победа отишли с целия отбор да празнуват, а Мария също била на по питие с приятелки. Там се запознали лично, въпреки че Михайлов бил чел за нея по вестниците. Поканил я на среща, тя се дърпала, но на скорошната церемония "Спортен Икар“, където и двамата били наградени, склонила да му даде шанс. Първата им официална среща била в ресторанта на басейн "Спартак“, а 4 години по-късно двамата минали под венчилото.

В началото Мария имала трудности в отношенията с двете му вече големи деца. Щерка му Бисера не я приемала, а и родителите на Петрова били против връзката ѝ с футболиста. С появата на общото им дете Елинор обаче всичко се изгладило. През годините неведнъж е писано, че Михайлов посягал на бившата грация, а тя нонстоп му правела сцени на ревност. Мария обаче е категорична, че двамата се биели на майтап само с възглавници, а един-единствен път тя се опитала да го ритне от яд, но уцелила стола и едва не счупила крака си. По отношение на ревността Петрова споделя, че с годините се научила да я владее, но все още имали дрязги по този въпрос, пише "Ретро".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Всички,които ходеха във Флорида са го виждали всяка вечер там!После идваше и от София петък и събота!
+2
 
 
той и малката Перука изненада няколко чалга певици там...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: