Борис Дали остана на улицата, след като жена му го изгони

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:08 / 21.01.2020
1905
Поредна драма, този път окончателна, е настъпила в семейното гнезно на бобовдолския секссимвол Борис Дали. Изпълнителят на "Пиян" и майката на децата му Лили са се разделили преди повече от месец. Това показва и бърз преглед на инстаграма на неговата жена, която е изтрила всички общи снимки с Борката, а вместо това качва разочаровани послания, които издават нейната любовна мъка. 

"Който не те разбира когато мълчиш, няма да те разбере и когато говориш", "Викам си: Край, няма да се нервирам. И това е моментът, в който побеснявам", "Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък", "Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място", са малка част от статусите, които си е качила в профила разочарованата жена. 

Лили явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитори по нощите с различни жени и да се възползва от славата си да си ляга с различни красавици. За някои от похожденията му Лили знаеше и му вдигаше системни скандали.

Все пак намираха общ език в името на двамата им синове. Канчето на Лили обаче е преляло и тя е сложила край на отношенията си с фолкпевеца, но преживява доста трудно тази раздяла. Близки до прелъстената дама твърдят, че тя се е зарекла да оскубе до шушка неверния певец и да му вземе родния дом. Брюнетката може да претендира в съда да живее в имота докато децата й навършат пълнолетие, а що се отнася до Борис: "Курвите го яли...", заплашва Лили.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).