Божествено красива ученичка спечели кола от лотарията, но я застигна невероятен малшанс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:01 / 07.12.2017
30939
Ученичка от Годеч изпусна лъскав автомобил от Националната лотария, след като майка й изгорила в печката печелившия талон. Това разкрива самата тя пред "Актуален глас". Късметлийката се казва Петя Василева, но е играла с името на майка си Румяна Василева, обясни тя. "Когато преди години се регистрирах в сайта на играта, нямах навършени 18 години и използвах името и ЕГН-то на майка ми", разказа Петя.

Вчера, малко преди 20 часа, когато теглят името й по време на живото предаване на "Националната лотария", Петя и семейството й не осъзнават какво се случва. Радостта им обаче бързо е попарена. Оказва се, че квитанцията, на която е изписан уникалният 4-цифрен код, която Петя трябва да представи при получаването на автомобила, е изгорена при едно от последните й домашни почиствания. Така годечанката се размина на косъм от големия предколеден армаган, с който я сюрпризираха тази вечер. "Важното е, че сме живи и здрави", заключи философски тя.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).