Братя Аргирови се тунинговаха за 40 бона

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
21:55 / 30.04.2023
5185
Благовест и Светослав Аргирови се присъединиха към звездния отбор от тунинговани знаменитости и вече греят с чисто нови зъби. Близнаците блеснаха в тв интервю с префасонирани усмивки, а промяната им не остана незабелязана от зрителите.

Музикалните легенди от соца са подменили изцяло зъбите си, а процедурата им е струвала по 20 хиляди лева на калпак. Срещу 40 бона в джоба на известен дентален специалист те се сдобили с популярния в момента сред хайлайфа бондинг. Процедурата представлява не само естетическа корекция на усмивката на пациента, но и лечение на редица зъбни проблеми, пише "Ретро".

Бондингът е сравнително нова стоматологична интервенция и е алтернатива на имплантите. При него върху проблемните зъби се "залепва“ материал за коригиране на дефектите и те буквално стават като излети по калъп. Пръв модата му в България вкара футболистът Благой Георгиев-Джизъса, който се превърна и в обект на подигравки заради усмивката си, чийто блясък вероятно се вижда чак от Космоса. При Аргирови обаче ефектът отново е впечатляващ, но по-естествен и зъбите им не лъщят като седефена броеница. Преди дни близнаците навършиха 64 години, но продължават да бъдат все така суетни, както в младините си. От десетилетие насам обаче се различават и с просто око, защото Благовест си боядисва редовно косата в гарваново черно, докато Светослав предпочита натуралната прическа и се носи прошарен. Двамата, досущ като колежката си и уважавана приятелка Лили Иванова, също са почти непрестанно на диети, за да поддържат атрактивна форма за концертите, които им предстоят. Да са на режим настоявали съпругите им. И двете са чужденки и впечатляват с манекенски визии.

Това лято на братята им предстои първото им национално турне от дълги години насам, с което ще обиколят половин България. То обаче няма да бъде самостоятелно, а съвместно с други техни колеги от естрадата – Тони Димитрова, Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Елвира Георгиева, Мими Иванова, Мая Нешкова, Роси Кирилова и други, с които ще забавляват публиката в 10 български града.

Братя Аргирови се събраха отново и рестартираха позамрялата си музикална кариера след дълга пауза през 2018 г., когато Светослав реши окончателно да скъса с живота в Норвегия и се завърна в родината. В скандинавската държава той живя повече от 20 години и работеше като музикант там. Заради стажа си в чужбина сега взема пенсия в размер на 6 хиляди евро. Благовест пък е собственик на редица бизнеси, свързани с търговия с имоти, в които вече участие има и близнакът му.

Виж коментарите (5)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).